Ubytování ve městě Alborache

Město Alborache se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Alborache nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Alborache

Casa Esperanza
Casa Esperanza

9,2 / 10 (14 hodnocení)

Casa Esperanza se nachází v Alborache, 42 km od zoo Bioparc Valencia. Nabízí ubytování se sdíleným salonkem, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa Esperanza stojí 43 km od kostela sv. Mikuláše a 44 km od vlakového nádraží Norte. Na letiště Valencia je to 34 km.

Casa Carmen - Casa Rural con Piscina Grande - Relajarse y Desconectar
Casa Carmen - Casa Rural con Piscina Grande - Relajarse y Desconectar

7,9 / 10 (17 hodnocení)

Casa Carmen - Casa Rural con Piscina Grande - Relajarse y Desconectar se nachází v Alborache a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 41 km od zoo Bioparc Valencia a 42 km od kostela sv. Mikuláše. Na letiště Valencia je to 34 km.