Ubytování ve městě Albella

Město Albella se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albella nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albella

Borda Fuertes
Borda Fuertes

9,3 / 10 (103 hodnocení)

Borda Fuertes se nachází asi 37 km od národního parku Ordesa a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, zahradu a gril. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Lleida-Alguaire je to 150 km.

Casas Arana - Parque Nacional De Ordesa
Casas Arana - Parque Nacional De Ordesa

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Casa Arana - Parque Nacional De Ordesa se nachází ve Fiscalu, kousek od národního parku Ordesa y Monte Perdido. Toto ubytování v horském stylu nabízí venkovní aktivity, jako je rafting a pěší turistika. Casa Arana má pokoje a apartmá s dřevěnými trámy a rustikálním interiérem. Všechny mají vlastní koupelnu a některé také fantastický výhled na hory. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. K dispozici je také lounge s krbem, prostorná zahrada o rozloze 10 000 m2 a veranda s posezením. Casa Arana se nachází u řeky Ara a 50 minut jízdy od Panticosy, kde si můžete zalyžovat. Parkování na místě je zdarma.

6 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Albella
6 bedrooms house with enclosed garden and wifi at Albella

6 bedrooms house with closed garden and wifi at Albella se nachází v Albelle, pouhých 37 km od národního parku Ordesa. Nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. K dispozici je také gril. Na letiště Lleida-Alguaire je to 149 km.