Ubytování ve městě Albarreal de Tajo

Město Albarreal de Tajo se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albarreal de Tajo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albarreal de Tajo

Casa Rural Alma Del Tajo, Toledo, Puy Du Fou
Casa Rural Alma Del Tajo, Toledo, Puy Du Fou

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Rural Alma Del Tajo, Toledo, Puy Du Fou se nachází v Albarreal de Tajo a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šipkám. Klimatizovaná vila má 6 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 8 koupelen s bidetem a sprchou. K vybavení patří satelitní TV s plochou obrazovkou, počítač a iPad. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky a španělsky. K dispozici je dětské hřiště a gril. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Vila stojí 21 km od Puy du Fou España a 24 km od Casa-Museo de El Greco. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 104 km.

Villa Las Tres Hermanas Albarreal de Tajo
Villa Las Tres Hermanas Albarreal de Tajo

9,3 / 10 (6 hodnocení)

V ubytování Villa Las Tres Hermanas Albarreal de Tajo máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Villa Las Tres Hermanas Albarreal de Tajo se nachází v Albarreal de Tajo, pouhých 20 km od Puy du Fou España, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 8 ložnic, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také vířivka. Villa Las Tres Hermanas Albarreal de Tajo má také dětské hřiště. Casa-Museo de El Greco leží 23 km od ubytování a na vlakové nádraží v Toledu je to 24 km. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 104 km.

Finca Cerro del Moro
Finca Cerro del Moro

Finca Cerro del Moro se nachází v Albarreal de Tajo a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Finca Cerro del Moro má také terasu. Ubytování je vzdálené 21 km od Puy du Fou España a 24 km od Casa-Museo de El Greco. Finca Cerro del Moro leží 105 km od letiště Adolfo Suarez Madrid-Barajas.