Ubytování ve městě Albánchez

Město Albánchez se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Albánchez nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Albánchez

Cortijo El Rancho
Cortijo El Rancho

9,5 / 10 (14 hodnocení)

Cortijo El Rancho se nachází v Albánchezu a nabízí soukromý bazén a výhled na hory. Nabízí sezónní venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Chata má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a varnou deskou, obývací pokoj, jídelní kout, 3 ložnice a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Cortijo El Rancho stojí 84 km od letiště Almeria.

Cortijo tranquilo, Albanchez, Almeria Province
Cortijo tranquilo, Albanchez, Almeria Province

4 / 10 (2 hodnocení)

Cortijo trano, Albanchez, Almeria Province nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a balkonem, asi 39 km od okruhu Almeria. Ubytování bylo postaveno v roce 1900 a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice a kuchyň s lednicí, sporákem a kávovarem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 43 km od golfového klubu Desert Springs a 45 km od golfového hřiště Valle del Este. Na letiště Almeria je to 96 km.