Ubytování ve městě Ajangiz

Město Ajangiz se nachází v regionu Baskicko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ajangiz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ajangiz

Etxezarre, en Ajangiz (Urdaibai)
Etxezarre, en Ajangiz (Urdaibai)

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Etxezarre, en Ajangiz (Urdaibai) se nachází v Ajangizu, pouhých 32 km od lanovky Artxanda, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 33 km od vlakového nádraží Abando a stanice metra San Mamés. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 32 km od katedrály a divadla Arriaga. Na letiště Bilbao je to 31 km.

Aristieta
Aristieta

8,8 / 10 (297 hodnocení)

Agritourism Aristieta se nachází v rustikální kamenné budově, 5 minut jízdy od Gernika-Lumo a 33 km od Bilbaa. Nachází se v kiwi a jablečných sadech a nabízí bezplatné Wi-Fi a parkování na místě zdarma. Pokoje mají dřevěné podlahy a dřevěné trámy. Ve všech najdete TV a posezení s pohovkou. K dispozici je také psací stůl, lednice a vlastní koupelna se sprchou. V hotelu se podává snídaně. Hosté mohou relaxovat u krbu v salonku nebo na zahradní terase. Aristieta stojí 10 minut jízdy od ústí řeky Urdaibai. Agroturistika ráda poskytne informace o této biosférické rezervě.