Ubytování ve městě Aiguaviva

Město Aiguaviva se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aiguaviva nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aiguaviva

Mas Font - Nature Bike
Mas Font - Nature Bike

9,1 / 10 (43 hodnocení)

V ubytování Mas Font - Nature Bike máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Mas Font - Nature Bike nabízí ubytování s vlastním bazénem, terasou a výhledem na bazén. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 41 km od města Tossa de Mar a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má 4 ložnice, TV, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 2 koupelny s bidetem. Recepce je otevřená nepřetržitě a její personál hovoří katalánsky, anglicky a španělsky. Venkovský dům má také terasu. K dispozici je gril a hosté mohou relaxovat v zahradě u venkovního bazénu. Bike - Nature - Privacy - stojí 37 km od Lloret de Mar a 9 km od Girony. Na letiště Girona-Costa Brava je to 6 km.

Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool
Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool

Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool se nachází ve městě Aiguaviva, pouhých 10 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Prázdninový dům má 5 ložnic, TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Vibranr Holiday Home in Aiguaviva with Swimming Pool stojí 30 km od aquaparku Water World a 11 km od mostu Pont de Pedra. Na letiště Girona-Costa Brava je to 1 km.