Ubytování ve městě Aguilar

Město Aguilar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aguilar nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aguilar

Casa Tia Angelita
Casa Tia Angelita

10 / 10 (4 hodnocení)

Casa Tia Angelita se nachází v Aguilaru, 49 km od věže Calahorra, římského mostu a 50 km od stadionu Nuevo Arcángel. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice a balkon s výhledem na hory. Tento apartmán má terasu s výhledem na město, TV s plochou obrazovkou, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Na letiště Malaga je to 115 km.

La Cata
La Cata

9,8 / 10 (5 hodnocení)

La Cata se nachází v Aguilaru, 49 km od věže Calahorra, 50 km od nákupního centra El Zoco a synagogy v Córdobě. Ubytování bylo postaveno v roce 1936 a má terasu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 49 km od římského mostu a 50 km od stadionu Nuevo Arcángel. Na letiště Malaga je to 114 km.

Corazón de Aguilar
Corazón de Aguilar

9,4 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Corazón de Aguilar máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Corazón de Aguilar se nachází v Aguilaru a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento apartmán se nachází 49 km od věže Calahorra a 50 km od římského mostu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a balkon s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 50 km od stadionu Nuevo Arcángel. Na letiště Malaga je to 115 km.

APARTAMENTO REFORMADO Y LUMINOSO EN AGUILAR DE LA FRONTERA
APARTAMENTO REFORMADO Y LUMINOSO EN AGUILAR DE LA FRONTERA

8,9 / 10 (14 hodnocení)

APARTAMENTO REFORMADO se může pochlubit výhledem na město. Y LUMINOSO EN AGUILAR DE LA FRONTERA nabízí ubytování s terasou, barem a tenisovým kurtem, asi 47 km od věže Calahorra. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. K dispozici je také vířivka. APARTAMENTO REFORMADO stojí 48 km od nákupního centra El Zoco. Y LUMINOSO EN AGUILAR DE LA FRONTERA stojí 48 km od synagogy v Córdobě. Na letiště Malaga je to 115 km.

Hacienda Capricho Andaluz
Hacienda Capricho Andaluz

8,4 / 10 (7 hodnocení)

Hacienda Rural Capricho Andaluz se nachází uprostřed rozlehlého olivového háje, 8 km od Morillesu, a nabízí zahradu s grilem a malý venkovní bazén. Prostorný dům s topením, posezením s pohovkou, TV a DVD přehrávačem. K dispozici je také kuchyň s pračkou, myčkou a sporákem. Dům má 7 dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí, 1 dvoulůžkový pokoj s oddělenými postelemi a 1 pokoj s palandou. V koupelně najdete vanu nebo sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Obchody a restaurace najdete ve městě Morilles a vlakové nádraží Puente Genil je vzdálené 12 km. K jezeru Cordobilla dojedete autem za 30 minut. Hotel organizuje různé aktivity, jako je paintball, výlety horkovzdušným balónem a flamenco show.

Amazing home in Aguilar de la Frontera with WiFi, 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Amazing home in Aguilar de la Frontera with WiFi, 5 Bedrooms and Outdoor swimming pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Amazing home in Aguilar de la Frontera se nachází v Aguilaru, 49 km od římského mostu a 50 km od stadionu Nuevo Arcángel, a nabízí Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 49 km od věže Calahorra a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Na letiště Malaga je to 113 km.