Ubytování ve městě Agüero

Město Agüero se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agüero nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agüero

El Mirador de Rivas
El Mirador de Rivas

9,4 / 10 (196 hodnocení)

El Mirador de Rivas se nachází v Agüeru a nabízí zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. 20 km od přístavu Santander a 21 km od Puerto Chico. Nabízí zázemí pro vodní sporty a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a pokojová služba. Všechny pokoje mají psací stůl, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. Nechybí ani šatní skříň. El Mirador de Rivas podává kontinentální nebo anglickou/irskou snídani. Na místě je dětské hřiště. Hosté hotelu El Mirador de Rivas se mohou v Agüeru a okolí věnovat různým aktivitám, jako je pěší turistika, windsurfing a potápění. Hotel stojí 21 km od festivalového paláce Santander a 24 km od kasina El Sardinero. Letiště Santander je vzdáleno 18 km.

La Casuca de Agüero
La Casuca de Agüero

9,1 / 10 (15 hodnocení)

La Casuca de Agüero se nachází v Agüeru, 25 km od Puerto Chico, 25 km od festivalového paláce Santander a 27 km od kasina El Sardinero. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má balkon, 2 ložnice, obývací pokoj a dobře vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. La Casuca de Agüero stojí 28 km od paláce La Magdalena a poloostrova Magdalena. Na letiště Santander je to 22 km.

Casa Pura Vida
Casa Pura Vida

Casa con encanto para relajarse y disfrutar. Pura Vida nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi v Agüeru, 25 km od Puerto Chico, 25 km od festivalového paláce Santander a 27 km od kasina El Sardinero. 23 km od přístavu Santander. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 27 km od paláce La Magdalena a 28 km od poloostrova Magdalena. Na letiště Santander je to 22 km. Pura Vida.

Alojamiento Cabarceno
Alojamiento Cabarceno

Alojamientocabarceno se nachází ve městě Agüero v regionu Cantabria a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, dobře vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartmán je vzdálený 20 km od přístavu Santander a 21 km od přístavu Puerto Chico. Letiště Santander je vzdáleno 18 km.