Ubytování ve městě Aguatona

Město Aguatona se nachází v regionu Gran Canaria ve státě Španělsko. Celkově ve městě Aguatona nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Aguatona

CASA DEL MAQUINISTA
CASA DEL MAQUINISTA

9,5 / 10 (41 hodnocení)

CASA DEL MAQUINISTA se nachází v Aguatoně a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům má výhled na hory a bazén, 1 ložnici a terasu. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na město, kuchyň a koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od nákupního centra Yumbo a 38 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Letiště Gran Canaria je vzdálené 7 km.

Romantic Woodhouse
Romantic Woodhouse

8,6 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Romantic Woodhouse máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Romantic Woodhouse se nachází v Aguatoně a nabízí ubytování s výhledem na moře, fitness centrum, zahradu, terasu, soukromou pláž a gril. Kemp poskytuje bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Nechybí ani plně vybavená koupelna se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Romantic Woodhouse stojí 39 km od nákupního centra Yumbo a 40 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Na letiště Gran Canaria je to 12 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Vista Atlántico
Vista Atlántico

7,6 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Vista Atlántico máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Vista Atlántico se nachází v Aguatoně a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Nabízí venkovní bazén, zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od nákupního centra Yumbo a 40 km od aquaparku Aqualand Maspalomas. Letiště Gran Canaria je vzdálené 12 km.