Ubytování ve městě Agost

Město Agost se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Agost nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Agost

casa con vistas en Agost
casa con vistas en Agost

9,5 / 10 (25 hodnocení)

Casa con vistas se může pochlubit venkovním bazénem, zahradou a terasou. en Agost nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v obci Agost. Tento prázdninový dům má soukromý bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 23 km od vlakového nádraží Alicante a 25 km od golfového hřiště Alicante Golf. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 26 km.

Casa de campo mediterránea en Alicante
Casa de campo mediterránea en Alicante

9,4 / 10 (9 hodnocení)

Casa de campo mediterránea en Alicante se nachází v obci Agost a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén, zahradu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Nachází se 26 km od vlakového nádraží v Alicante a nabízí terasu a bezplatné parkování. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, pračkou a varnou deskou. Personál recepce vám ochotně poskytne informace o okolí. Casa de campo mediterránea en Alicante má také gril. Ubytování je vzdálené 27 km od golfového hřiště Alicante Golf a 22 km od katedrály San Nicolas. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 29 km.

Cabaña de campo
Cabaña de campo

9,3 / 10 (102 hodnocení)

Cabaña de campo se nachází na ideálním místě v obci Agost, 23 km od vlakového nádraží Alicante a 25 km od golfového hřiště Alicante. Nabízí terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Tato chata má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Chata má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a varnou deskou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 3 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Chata stojí 19 km od katedrály San Nicolas a Explanada de España. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 26 km.

Casa Ilusión
Casa Ilusión

9 / 10 (8 hodnocení)

Casa Ilusión se nachází v obci Agost, 23 km od vlakového nádraží Alicante, 25 km od golfového hřiště a 19 km od katedrály San Nicolas. Nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také patio. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 19 km od Explanada de España a Provinciálního archeologického muzea Alicante. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdálené 26 km.

Apartamentos Rurales La Fàbrica
Apartamentos Rurales La Fàbrica

8,7 / 10 (100 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales La Fàbrica máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casas Rurales La Fàbrica se nachází v samém srdci města Agost a nabízí bezplatné Wi-Fi připojení. Dům poskytuje výhled na pohoří Ventós a je vzdálen 20 km od pláží Středozemního moře v Alicante. Každý dům je zařízen v rustikálním stylu a má obývací pokoj/jídelní část, TV a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Ručníky a ložní prádlo jsou zahrnuty v ceně a ve sdílených prostorách je k dispozici pračka a další zařízení. La Fàbrica nabízí příležitostné kurzy hrnčířství, které je typickou činností v této oblasti. Ve vzdálenosti 50 metrů najdete hrnčířské muzeum. Okolí je ideální pro outdoorové aktivity, jako je pěší turistika a horolezectví. V okruhu 10 minut chůze se nachází celá řada barů a restaurací, které podávají jídla středomořské kuchyně. Alicante je 20 km daleko. Na letiště v Alicante je to 25 km.