Ubytování ve městě Ademuz

Město Ademuz se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ademuz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ademuz

Casa Rural Garrido
Casa Rural Garrido

8,8 / 10 (504 hodnocení)

Tento okouzlující dům z 18. století se nachází vedle náměstí ve valencijské vesnici Ademuz. Nabízí vířivku a ubytování s bezplatným Wi-Fi. Casa Rural Garrido má pokoje s vlastním balkonem Juliette, z nichž většina má krásný výhled na údolí Turia. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou. Hotelová restaurace podává tradiční regionální jídla. K dispozici je také bar a čítárna s klavírem a krbem. Casa Rural Garrido je součástí centra dobrodružného cestovního ruchu se můžete věnovat pěší turistice a kanoistice. Můžete se také zúčastnit ochutnávky vín nebo navštívit místní hrady. Casa Rural Garrido stojí 35 minut jízdy od města Teruel. Do Valencie dojedete autem asi za 2 hodiny.

Casa Rural La Guapeta
Casa Rural La Guapeta

8,5 / 10 (49 hodnocení)

Casa Rural La Guapeta je prázdninový dvojdomek s terasou, který se nachází v Ademuzu ve Valencii. Nabízí balkon a sluneční terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má posezení a kuchyň se sporákem a mikrovlnnou troubou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Casa Rural La Guapeta stojí 35 km od Teruelu a 40 km od Albarracínu. K oblíbeným aktivitám v okolí patří cyklistika a rybaření. Lyžařský areál Javalambre je vzdálen hodinu jízdy.