Ubytování ve městě Acedo

Město Acedo se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Acedo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Acedo

La casa del rebote
La casa del rebote

9,2 / 10 (102 hodnocení)

La casa del rebote se nachází v centru města Acedo, vedle farního domu a vedle Palacio de Acedo. Jedná se o vytápěný dům se soukromými studii s vlastní koupelnou. Každé studio má kuchyňský kout se sporákem, mikrovlnnou troubou, lednicí a kávovarem. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a fén. Přírodní rezervace Izki s golfovým hřištěm Uturi je vzdálená 40 minut jízdy. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 24 km. La casa del rebote leží 45 minut jízdy od Pamplony a 55 minut jízdy od města Vitoria.

APARTAMENTO TURISTICO ACEDO
APARTAMENTO TURISTICO ACEDO

8,7 / 10 (27 hodnocení)

APARTAMENTO TURISTICO ACEDO se nachází v Acedu, 49 km od arény Fernando Buesa a 31 km od golfového hřiště Izki. Tento apartmán se nachází 41 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago a radnice Logroño. Apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu s bidetem. K dispozici je také posezení a koupelna s vanou. Apartmán je vzdálený 40 km od Mezinárodní univerzity La Rioja a univerzity La Rioja. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 44 km.