Ubytování ve městě Abiada

Město Abiada se nachází v regionu Kantábrie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abiada nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abiada

Casavieja Rural
Casavieja Rural

9,5 / 10 (19 hodnocení)

Casavieja Rural se nachází v obci Abiada v regionu Kantábrie a nabízí terasu a výhled na hory. Nabízí terasu, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 5 ložnic a 5 koupelen s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Casavieja Rural stojí 84 km od letiště Santander.

vaquero casa rural alquiler completo
vaquero casa rural alquiler completo

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Hotel vaquero casa rural alquiler completo je zrekonstruovaný dům v horském stylu s kamennými zdmi a dřevěnými trámy. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a zahrada s grilem. Lyžařský areál Alto Campoo je vzdálený 13 km. Všechny individuálně zařízené pokoje mají topení, dřevěné podlahy a výhled na hory, město nebo terasu. K dispozici je psací stůl, šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete sprchu a bezplatné toaletní potřeby. Restaurace nabízí typické místní a středomořské pokrmy. K dispozici je bar a terasa. Hosté mohou relaxovat v knihovně nebo herně. K dispozici jsou turistické informace a v okolí se můžete věnovat jízdě na koni nebo cyklistice. Národní park Fuentes Carrionas a Fuente Cobre-Montaña Palentina jsou vzdálené 17 km. Přístaviště trajektů Santander a pobřeží Kantábrie jsou vzdálené něco málo přes hodinu jízdy autem.

Complejo Abiada Rural
Complejo Abiada Rural

9,2 / 10 (70 hodnocení)

Complejo Abiada Rural se nachází na klidném místě v obci Abiada, 15 minut jízdy od města Reinosa, a nabízí hezké kamenné venkovské domy a apartmány. Mají nádherný výhled na okolní lesy a krajinu. Všechny světlé pokoje jsou zařízené v půvabném rustikálním stylu v pastelových barvách a mají dřevěný nábytek, odhalené kamenné zdi a zařízenou terasu nebo patio. Všechny mají pohovky, TV s plochou obrazovkou a kuchyň se sporákem, mikrovlnnou troubou a pračkou. Na místě je restaurace a personál recepce vám poskytne informace o tradičních restauracích v okolí. Nachází se mezi pohořím Hijar a přírodní rezervací Saja-Besaya a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Do Santanderu dojedete autem za něco málo přes hodinu. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.