Ubytování ve městě Abelleira

Město Abelleira se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abelleira nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abelleira

Apartamentos Rurales de Abelleira
Apartamentos Rurales de Abelleira

9,7 / 10 (54 hodnocení)

Apartamentos Rurales de Abelleira se nachází 500 metrů od pláží Abelleira a Ventín a nabízí zahradu s grilem a výhledem na moře. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmány mají výhled na hory a moře a světlý a prostorný obývací pokoj s pohovkou a jídelním stolem. Kuchyň je vybavena pračkou, sporákem, mikrovlnnou troubou a kávovarem. Každý apartmán má vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Nejbližší obchod je vzdálený 1 km. Malebná vesnice Muros s bary a restauracemi je vzdálená 10 minut jízdy autem. Na letiště Santiago de Compostela je to 55 km. Větrné galicijské pobřeží dělá z Abelleiry oblíbené místo pro flysurfing. Můžete se také vydat na pěší túru podél řeky Rateriro.

Apartamento Playa de Coto - Barreiros
Apartamento Playa de Coto - Barreiros

Apartamento Playa de Coto - Barreiros se nachází ve městě Abelleira, 1,3 km od pláže Remior a 1,8 km od pláže Playa de Longara, a nabízí zahradu a terasu. Některé apartmány mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, pračku, kávovar a kuchyň. Pláž Coto je vzdálená 2 km. Na letiště Asturias je to 109 km.