Ubytování ve městě Abaurrea Alta

Město Abaurrea Alta se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abaurrea Alta nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abaurrea Alta

Enekoizar apartamento
Enekoizar apartamento

10 / 10 (1 hodnocení)

Enekoizar apartamento se nachází v obci Abaurrea Alta, 48 km od Footbridge Holzarte, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, pokojovou službou a nepřetržitě otevřenou recepcí. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. Apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň se sporákem, myčkou nádobí, pračkou, mikrovlnnou troubou a toustovačem. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Enekoizar apartamento nabízí také gril. K dispozici je terasa, dětské hřiště, prodej skipasů a přímý přístup na sjezdovku. Enekoizar apartamento stojí 66 km od letiště Pamplona. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa rural Enekoizar
Casa rural Enekoizar

7 / 10 (8 hodnocení)

Casa rural Enekoizar se nachází v obci Abaurrea Alta, pouhých 48 km od bažiny Holzarte, a nabízí zahradu, terasu a pokojovou službu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům se nachází v přízemí a má 6 ložnic, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. Na letiště Pamplona je to 66 km.