Ubytování ve městě Abanilla

Město Abanilla se nachází v regionu Murcie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Abanilla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Abanilla

Nice Home In Abanilla With Wifi, Private Swimming Pool And Swimming Pool
Nice Home In Abanilla With Wifi, Private Swimming Pool And Swimming Pool

8 / 10 (1 hodnocení)

Nice Home se nachází 45 km od Parroquia San Juan Bautista, 49 km od muzea výtvarného umění Murcia a 49 km od římského mostu. Soukromý bazén a bazén se nachází v obci Abanilla a nabízí Wi-Fi. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, TV a kuchyň se sporákem a myčkou nádobí. Prázdninový dům stojí 45 km od kampusu Espinardo - Murcijské univerzity a 48 km od univerzity La Merced. Letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je vzdáleno 66 km. V Abanilla s Wi-Fi, soukromý bazén a bazén.

8 bedrooms chalet with private pool furnished terrace and wifi at Abanilla
8 bedrooms chalet with private pool furnished terrace and wifi at Abanilla

8 / 10 (1 hodnocení)

Chata s 8 ložnicemi se nachází v obci Abanilla, pouhých 41 km od města Parroquia San Juan Bautista, a nabízí sezónní venkovní bazén, gril a bezplatné Wi-Fi. Chata je vzdálená 46 km od paláce Altamira. Chata má 8 ložnic, satelitní TV a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. 8 bedrooms chalet with private pool zařízené terrace and wifi at Abanilla stojí 42 km od divadla Villa de Molina a 46 km od baziliky Santa María. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 60 km.

Nice apartment in Abanilla with 2 Bedrooms
Nice apartment in Abanilla with 2 Bedrooms

Nice apartment in Abanilla with 2 Bedrooms se nachází v obci Abanilla, 27 km od Parroquia San Juan Bautista a 40 km od golfového hřiště Las Colinas, a nabízí klimatizaci. Tento apartmán se nachází 35 km od vlakového nádraží Murcia a 46 km od nákupního centra Villamartin Plaza. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň se sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 32 km od muzea výtvarného umění Murcia a 33 km od římského mostu. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 55 km.