Ubytování ve městě Venas

Město Venas se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Venas nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Venas

The Family Stone House Dolomiti Cortina
The Family Stone House Dolomiti Cortina

9,9 / 10 (10 hodnocení)

The Family Stone House Dolomiti Cortina se nachází ve Venasu, pouhých 37 km od jezera Sorapiss, a nabízí ubytování s grilem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán sídlí v budově z 19. století, 12 km od jezera Cadore a 23 km od Cortiny d'Ampezzo.

Romantic Spa
Romantic Spa

9,5 / 10 (20 hodnocení)

Romantic Spa se nachází ve Venasu v Benátsku a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. K dispozici je vířivka a sauna.

Cà Borghetto
Cà Borghetto

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Cà Borghetto se nachází ve Venasu, 36 km od jezera Sorapiss. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené asi 12 km od jezera Cadore, 23 km od Cortiny d'Ampezzo a 36 km od Lagazuói-5 Torri-Giau-Falzarego. Penzion nabízí rodinné pokoje.

Da Nonno Nani
Da Nonno Nani

9,3 / 10 (114 hodnocení)

Da Nonno Nani se nachází ve Venasu, 36 km od jezera Sorapiss a 12 km od jezera Cadore. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi.

B&B Dolomiti
B&B Dolomiti

8,7 / 10 (25 hodnocení)

B&B Dolomiti se nachází asi 37 km od jezera Sorapiss a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Nabízí balkon a bezplatné Wi-Fi.