Ubytování ve městě Tricesimo

Město Tricesimo se nachází v regionu Friuli Venezia Giulia ve státě Itálie. Celkově ve městě Tricesimo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tricesimo

Albergo Ristorante Belvedere
Albergo Ristorante Belvedere

9 / 10 (334 hodnocení)

Albergo Ristorante Belvedere se nachází v Tricesimo, 11 km od stadionu Friuli, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu. Ubytování je vzdálené 36 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village, 800 metrů od Luseriacco a 1,5 km od Reana del Roiale. K dispozici je pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

B&B Cuei di Baret
B&B Cuei di Baret

8,8 / 10 (191 hodnocení)

Bed & breakfast Cuei di Baret se nachází ve vesnici Tricesimo na italském venkově. Nabízí venkovní posezení, terasu a zahradu. Každé ráno se zde podává snídaně formou bufetu.

La Casa Gialla
La Casa Gialla

8,6 / 10 (56 hodnocení)

La Casa Gialla se nachází v Tricesimo, 11 km od stadionu Friuli a 36 km od nákupního centra Palmanova Outlet Village. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi ve všech prostorách a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování se nachází 800 metrů od Luseriacco, 1,5 km od Reana del Roiale a 3,1 km od Leonacco. Penzion má rodinné pokoje.