Ubytování ve městě Tavarnuzze

Město Tavarnuzze se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Tavarnuzze nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Tavarnuzze

Il Capriolino
Il Capriolino

9,4 / 10 (17 hodnocení)

Il Capriolino se nachází v Tavarnuzze v Toskánsku a nabízí balkon a výhled na město. Klimatizované ubytování leží 42 km od Montecatini Terme.

Chiantivillas Villa Torricella, 27
Chiantivillas Villa Torricella, 27

8,9 / 10 (13 hodnocení)

Chiantivillas Villa Torricella, 27 se nachází v Tavarnuzze a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Tato vila má vlastní bazén, gril a neplacené soukromé parkoviště.

Cozy apartment at the gates of Florence
Cozy apartment at the gates of Florence

8,7 / 10 (80 hodnocení)

Cozy apartment at the gates of Florence se nachází ve městě Tavarnuzze a nabízí zahradu a gril. 42 km od Montecatini Terme.

Luminosa accogliente Suite MartiNicco
Luminosa accogliente Suite MartiNicco

8 / 10 (4 hodnocení)

Luminosa accogliente Suite MartiNicco se nachází v Tavarnuzze, 10 km od paláce Pitti a 11 km od paláce Strozzi. Nabízí terasu a výhled do zahrady. Na místě je soukromé parkoviště.

Podere di Montecchio - Colleramole
Podere di Montecchio - Colleramole

Podere di Montecchio - Colleramole se nachází v Tavarnuzze, 8,7 km od paláce Strozzi a 8,9 km od kostela Santa Maria Novella. Nabízí sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 8 km od paláce Pitti a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Dimora Storica Michelangiolo
Dimora Storica Michelangiolo

Dimora Storica Michelangiolo se nachází v Tavarnuzze, 11 km od kostela Santa Maria Novella, 14 km od náměstí Piazzale Michelangelo a 15 km od mostu Ponte Vecchio. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Palác Pitti je vzdálený 10 km a palác Strozzi 11 km.