Ubytování ve městě Selva

Město Selva se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Selva nabízíme 132 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Selva

Chalet Dumbria Dolomites
Chalet Dumbria Dolomites

10 / 10 (6 hodnocení)

Chalet Dumbria Dolomites se nachází v obci Selva di Val Gardena, pouhých 6,6 km od Saslong, a nabízí sdílený lounge, zahradu a sdílenou kuchyň. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu.

Villa Genziana
Villa Genziana

10 / 10 (1 hodnocení)

Villa Genziana se nachází v obci Selva di Val Gardena a nabízí bezplatné Wi-Fi, bar, sdílený lounge a zahradu.

Eguia
Eguia

10 / 10 (1 hodnocení)

Eguia se nachází 3,9 km od Saslong a nabízí zahradu, přímý přístup na sjezdovku a nepřetržitě otevřenou recepci.

Garnì Villa Erna
Garnì Villa Erna

9,8 / 10 (23 hodnocení)

Nabízí bezplatné wellness centrum a zahradu s grilem zdarma, Rodinný Garnì Villa Erna má pokoje s balkonem s výhledem na hory. Nachází se v obci Selva di Val Gardena a nabízí přímý přístup na sjezdovku a bezplatné parkování.

Villa Margareth
Villa Margareth

9,8 / 10 (15 hodnocení)

Villa Margareth se nachází v Selva di Val Gardena, 6,4 km od Saslong, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. K dispozici je také sauna.

Cedepuent de Sot
Cedepuent de Sot

9,8 / 10 (14 hodnocení)

Cedepuent de Sot nabízí ubytování s přímým přístupem na sjezdovku v obci Selva di Val Gardena, 200 metrů od nejbližšího lyžařského vleku se spojením k lyžařskému okruhu Sella Ronda. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Apartment Villa Stefania
Apartment Villa Stefania

9,8 / 10 (13 hodnocení)

Apartment Villa Stefania se nachází v obci Selva di Val Gardena a nabízí bar, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a stolnímu tenisu.

Chalet Albric
Chalet Albric

9,7 / 10 (61 hodnocení)

Chata Albric s lyžárnou se nachází ve vesnici Selva di Val Gardena v regionu Trentino Alto Adige, nedaleko lyžařského areálu Sellaronda. Chata je přístupná na lyžích.

Garni Hotel Miara
Garni Hotel Miara

9,7 / 10 (52 hodnocení)

Garni Hotel Miara se nachází přímo u sjezdovek Ciampinoi, pouhých 30 metrů od lyžařského vleku. Nachází se v obci Selva di Val Gardena, na důležitém místě pro přístup do lyžařského areálu Sellaronda. Nabízí zahradu, snack bar a pokoje s balkonem a výhledem na Dolomity.

Arya Alpine Lodge
Arya Alpine Lodge

9,7 / 10 (41 hodnocení)

Arya Alpine Lodge se nachází v obci Selva di Val Gardena, 6,8 km od Saslong, a nabízí zahradu, bezplatné soukromé parkoviště, přímý přístup na sjezdovku a terasu. Hotel nabízí lyžárnu a je vzdálený 8,7 km od průsmyku Sella a 22 km od průsmyku Pordoi. Výhled směřuje do zahrady.

Studio Monte 44
Studio Monte 44

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Studio Monte 44 se nachází v obci Selva di Val Gardena, 5,5 km od Saslong a 10 km od průsmyku Sella, a nabízí výhled na hory. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Untermairhof Appartment Residence
Untermairhof Appartment Residence

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Untermairhof Appartment Residence se nachází v Selva dei Molini, 48 km od jezera Lago di Braies. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Miriam
Chalet Miriam

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Chalet Miriam se nachází v obci Selva di Val Gardena a nabízí výhled na hory, bar, zahradu, přímý přístup na sjezdovku a terasu.

Garni Crepaz
Garni Crepaz

9,6 / 10 (248 hodnocení)

Rodinný Garni Crepaz se nachází v centru obce Selva di Val Gardena, 5 minut chůze od lyžařských vleků Sellaronda, a nabízí zahradu a vyhřívanou lyžárnu. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a úschovnu kol.

Saleghes Mountain Residence
Saleghes Mountain Residence

9,6 / 10 (44 hodnocení)

Saleghes Mountain Residence se nachází v obci Selva di Val Gardena. Nabízí výhled na Dolomity a elegantní pokoje a apartmány s balkonem a moderním interiérem. Na recepci je možné si objednat lekce lyžování.

Grohmann Apartments
Grohmann Apartments

9,6 / 10 (31 hodnocení)

Grohmann Apartments se nachází v obci Selva di Val Gardena, 6,8 km od Saslong, a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Residence Ravisa
Residence Ravisa

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Residence Ravisa se nachází 6,5 km od Saslong a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Chalet Aldian
Chalet Aldian

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Chalet Aldian se nachází v Selva di Val Gardena, 6,8 km od Saslong, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Chalet Zenit
Chalet Zenit

9,6 / 10 (11 hodnocení)

Chalet Zenit se nachází v obci Selva di Val Gardena v regionu Trentino Alto Adige, nedaleko lanovky Val Gardena - Gröden, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, bezplatným soukromým parkovištěm a vstupem do turecké lázně. K dispozici je vířivka a sauna.

The Laurin Small & Charming
The Laurin Small & Charming

9,5 / 10 (268 hodnocení)

Tradiční horský hotel v Selva di Val Gardena, 4hvězdičkový Laurin nabízí dobře vybavené wellness centrum, parkování zdarma a bezplatné Wi-Fi.Nachází se vedle lanovky Ciampinoi.

Hotel Garni Broi - Charme & Relax
Hotel Garni Broi - Charme & Relax

9,5 / 10 (217 hodnocení)

Hotel Garni Broi - Charme & Relax nabízí ubytování v obci Selva di Val Gardena, 200 metrů od nejbližšího vleku se spoji k lyžařskému okruhu Sella Ronda. Hotel poskytuje wellness centrum, terasu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Giardin Boutique Hotel B&B
Giardin Boutique Hotel B&B

9,5 / 10 (155 hodnocení)

Giardin Boutique Hotel B&B nabízí Wi-Fi zdarma, wellness koutek s bezplatnou saunou a posilovnou, zařízenou zahradu a terasu ideální pro relaxaci. Nachází se v centru obce Selva di Val Gardena.

Romantik Villa Cesanueva
Romantik Villa Cesanueva

9,5 / 10 (114 hodnocení)

Romantik Villa Cesanueva se nachází v obci Selva di Val Gardena v Dolomitech, přímo u lyžařských vleků Ciampinoi, které poskytují spojení do lyžařského areálu Sellaronda.Nabízí bezplatné Wi-Fi, neplacené soukromé parkoviště, zahradu a restauraci.

Garni Hotel Iris
Garni Hotel Iris

9,5 / 10 (94 hodnocení)

Garni Hotel Iris se nachází jen pár kroků od lyžařského areálu Dolomiti Superski a nabízí pokoje s balkonem s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a neplacené parkoviště.

Luxury Chalet Plazola
Luxury Chalet Plazola

9,5 / 10 (57 hodnocení)

Luxury Chalet Plazola se nachází 7,1 km od Saslong a nabízí zahradu, přímý přístup na sjezdovku a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi.

Apartments Sunela
Apartments Sunela

9,5 / 10 (46 hodnocení)

Apartments Sunela se nachází na klidném místě 300 metrů od lyžařského vleku Cadepunt v lyžařském areálu Selva di Val Gardena. Nabízí velkou zahradu a apartmány s LCD TV s plochou obrazovkou.

Apartments Antines
Apartments Antines

9,5 / 10 (46 hodnocení)

Apartmány Antines nabízí ubytování s možností vlastního stravování jen 2 minuty jízdy od centra horského střediska Selva di Val Gardena a 700 metrů od lanovky Saslong, která je propojená s lyžařským okruhem Sella Ronda. Ve všech prostorách ubytování je k dispozici bezplatné Wi-Fi.

Residence Cesa Callegari
Residence Cesa Callegari

9,5 / 10 (42 hodnocení)

Rezidence Cesa Callegari nabízí ubytování s možností vlastního stravování v obci Selva di Val Gardena, 10 minut chůze od lyžařského vleku Fungeia a 2 km od lanovky Piz-Sella. Ve všech prostorách je dostupné Wi-Fi zdarma.

Col da Larjac
Col da Larjac

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Col da Larjac se nachází asi 6,9 km od Saslong a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem do zahrady. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Garni Hotel Bel Vert
Garni Hotel Bel Vert

9,4 / 10 (219 hodnocení)

Standardem ve všech pokojích hotelu Bel Vert je balkon s výhledem na Dolomity a satelitní TV plochou obrazovkou. Hotel se nachází přímo na sjezdovce Biancavieve v údolí Val Gardena. Nabízí volný vstup do své sauny a turecké lázně.

Garni Tramans
Garni Tramans

9,4 / 10 (139 hodnocení)

Garni Tramans se nachází v obci Selva di Val Gardena v Dolomitech a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na horu Langkofel. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Boutique Hotel Nives - Luxury & Design in the Dolomites
Boutique Hotel Nives - Luxury & Design in the Dolomites

9,4 / 10 (117 hodnocení)

Tento elegantní designový hotel se nachází v srdci Dolomit v centru obce Selva di Val Gardena a nabízí wellness centrum, krytý bazén a 2 restaurace. Všechna designová apartmá Junior mají 42palcovou satelitní TV, bezplatné Wi-Fi a balkon. Parkování v garáži je zdarma.

Residence Isabell
Residence Isabell

9,4 / 10 (86 hodnocení)

Residence Isabell se nachází v centru obce Selva di Val Gardena. Nabízí velké wellness centrum s krytým bazénem a elegantní apartmány s možností vlastního stravování a s balkonem s výhledem na hory.

Garni Flurida
Garni Flurida

9,4 / 10 (73 hodnocení)

Garni Flurida nabízí pokoje s balkonem a výhledem na hory a má zahradu o rozloze 80 m². Nachází se v obci Selva di Val Gardena, kousek od sjezdovek Ciampinoi.

B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway
B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway

9,4 / 10 (68 hodnocení)

B&B Das Land-Palais - Private Luxury Hideaway se nachází na klidném místě s panoramatickým výhledem v přírodním a klidném prostředí idylické horské vesnice Selva Dei Molini na hlavním hřebenu Alp v údolí Ahrntal. Může se v něm ubytovat jen hrstka hostů a nabízí romantické, bezplatné wellness centrum s venkovní vířivkou, finskou saunou, parní saunou a posilovnou a v letní sezóně od 1. května do 1. listopadu vyhřívaný krytý bazén. Využití lázní Land-Palais včetně župany a ručníky jsou zahrnuty v ceně.

Hotel Sun Valley
Hotel Sun Valley

9,4 / 10 (66 hodnocení)

Hotel Sun Valley se nachází v Selva Di Val Gardena, 150 metrů od lyžařského areálu Ciampinoi a zastávky autobusu, který jezdí ke sjezdovkám Seceda a Alpe di Siusi. Nabízí wellness centrum, kosmetický salon a diskotéku. Parkování je zdarma.

Apartments Elise
Apartments Elise

9,4 / 10 (33 hodnocení)

Apartmány Elise se nacházejí v obci Selva di Val Gardena, 6,4 km od Saslong, a nabízejí výhled na hory, zdarma dostupné Wi-Fi i bezplatné soukromé parkoviště.

App. Sun Burdengeja
App. Sun Burdengeja

9,4 / 10 (23 hodnocení)

App. Sun Burdengeja nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 7,1 km od Saslong. Tento apartmán má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Amonit ***
Amonit ***

9,4 / 10 (5 hodnocení)

Amonit *** Selva di Val Gardena nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, 10 km od průsmyku Sella, 23 km od průsmyku Pordoi a 36 km od vlakového nádraží Bressanone. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Edda
Hotel Edda

9,3 / 10 (206 hodnocení)

Hotel Edda sídlí v tradiční horské chatě v Selvě di Val Gardena, 1 km od centra. Nabízí pokoje s nábytkem ze světlého dřeva a Wi-Fi zdarma. Má i vlastní bezplatné parkoviště.

Garni Sunela B&B
Garni Sunela B&B

9,3 / 10 (157 hodnocení)

Garni Sunela B&B se nachází na klidném místě v lyžařském středisku Selva di Val Gardena, 300 metrů od lyžařského vleku Cadepunt. Nabízí velkou zahradu a pokoje s LCD TV. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.

Garni Waltoy
Garni Waltoy

9,3 / 10 (147 hodnocení)

Garni Waltoy se nachází v obci Selva di Val Gardena, 10 km od Saslong, a nabízí bar, bezplatné soukromé parkoviště a zahradu. Tento 3hvězdičkový hotel nabízí lyžárnu a turistické informace. Nabízí hammam, služby concierge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Garni La Majon
Garni La Majon

9,3 / 10 (107 hodnocení)

Ubytování Garni La Majon se nachází 1 km od centra obce Selva di Val Gardena a je přístupné na lyžích. Nabízí wellness centrum, zahradu a pokoje s balkonem a výhledem na hory.

Mountain Home Villa Anna
Mountain Home Villa Anna

9,3 / 10 (77 hodnocení)

Mountain Home Villa Anna se nachází v obci Selva di Val Gardena, 6,5 km od Saslong a 10 km od průsmyku Sella. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, bar a Wi-Fi zdarma.

Hotel Tyrol
Hotel Tyrol

9,3 / 10 (76 hodnocení)

Hotel Tyrol se nachází v obci Selva di Val Gardena a umožňuje přímý vstup na sjezdovky. Nabízí bezplatné wellness centrum a tradiční restauraci. Všechny pokoje v alpském stylu jsou vybavené satelitní TV a balkonem.

Hotel Welponer
Hotel Welponer

9,3 / 10 (65 hodnocení)

Hotel Welponer se nachází v obci Selva di Val Gardena, 800 metrů od sjezdovek Ciampinoi, a nabízí bezplatné wellness centrum. Nabízí zařízenou zahradu a prostorné pokoje s balkonem.

Residence Villa Gran Baita
Residence Villa Gran Baita

9,3 / 10 (51 hodnocení)

Residence Villa Gran Baita se nachází v samém centru oblasti Selva di Val Gardena a nabízí ubytování v apartmánech s balkony a výhledem na hory. Sjezdovky jsou vzdálené jen 100 metrů odsud.

Garní Nëidia
Garní Nëidia

9,3 / 10 (50 hodnocení)

Garní Nëidia se nachází v obci Selva di Val Gardena, 6,9 km od Saslong a 11 km od průsmyku Sella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a zahradu s terasou a výhledem do zahrady.