Ubytování ve městě Scordia

Město Scordia se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Scordia nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Scordia

Butterfly Room
Butterfly Room

9,7 / 10 (6 hodnocení)

Butterfly Room se nachází ve městě Scordia a nabízí sezónní venkovní bazén, bar a zahradu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Beatrice Apartment con 1camera da letto, un soggiorno cucina e bagno
Beatrice Apartment con 1camera da letto, un soggiorno cucina e bagno

9,6 / 10 (28 hodnocení)

Beatrice Apartment con 1camera da letto, un soggiorno cucina e bagno nabízí ubytování s výhledem na město, barem a balkonem, asi 38 km od náměstí Duomo v Catanii. Nachází se 37 km od římského divadla v Catanii a nabízí nepřetržitě otevřenou recepci.

Hause villa Melina 1934
Hause villa Melina 1934

9 / 10 (13 hodnocení)

Hause villa Melina 1934 se nachází v obci Scordia a nabízí zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 43 km od Ragusy.

Serenity House
Serenity House

9 / 10 (4 hodnocení)

Serenity House se nachází v obci Scordia a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a přístupem do zahrady se sezónním venkovním bazénem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice.

Palazzo Ruisi
Palazzo Ruisi

8 / 10 (52 hodnocení)

Palazzo Ruisi se nachází ve městě Scordia, 38 km od náměstí Piazza Duomo a 37 km od římského divadla. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou.

Casa Tanina
Casa Tanina

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa Tanina se nachází ve městě Scordia na Sicílii a nabízí balkon. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

Shine Flowers Room
Shine Flowers Room

Shine Flowers Room se nachází ve městě Scordia, 34 km od vlakového nádraží Acquicella a 35 km od římského divadla v Catanii. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 36 km od náměstí Piazza Duomo v Catanii a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.