Ubytování ve městě Santo Spirito

Město Santo Spirito se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě Santo Spirito nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santo Spirito

CASA 28
CASA 28

9,7 / 10 (72 hodnocení)

CASA 28 se nachází v Santo Spirito, 500 metrů od pláže Palese, a nabízí ubytování s bezplatnou půjčovnou jízdních kol, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Pláž Lido La Rotonda je vzdálená 1,3 km a katedrála v Bari 12 km.

Incantevole Villa con piscina
Incantevole Villa con piscina

9 / 10 (1 hodnocení)

Incantevole Villa con piscina se nachází 1 km od pláže Lido La Rotonda a 2,3 km od Spiaggia Bianca. Nabízí bezplatné Wi-Fi a sezónní venkovní bazén. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Pietra Smeraldina
La Pietra Smeraldina

8,6 / 10 (32 hodnocení)

La Pietra Smeraldina se nachází v Santo Spirito, pouhých 200 metrů od pláže Lido La Rotonda. Nabízí ubytování u pláže, restauraci, bezplatné půjčení jízdních kol, bar a bezplatné Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

La Dimora degli Dei
La Dimora degli Dei

8,6 / 10 (7 hodnocení)

La Dimora degli Dei se nachází v Santo Spirito, 1,2 km od pláže Lido La Rotonda a 1,7 km od pláže Palese. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Ubytování je vzdálené 13 km od baziliky San Nicola a 14 km od hlavního vlakového nádraží v Bari.

Villa Parisi
Villa Parisi

7,6 / 10 (7 hodnocení)

Villa Parisi se nachází v Santo Spirito a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. Na místě je soukromé parkoviště.