Ubytování ve městě Santa Maria del Cedro

Město Santa Maria del Cedro se nachází v regionu Kalábrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Maria del Cedro nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Maria del Cedro

B&B Nicole
B&B Nicole

9,8 / 10 (10 hodnocení)

B&B Nicole se nachází v Santa Maria del Cedro, 6 km od Scalea, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

SALSEDINE Bed&Breakfast
SALSEDINE Bed&Breakfast

9,4 / 10 (5 hodnocení)

SALSEDINE Bed&Breakfast se nachází u pláže v Santa Maria del Cedro, 2,2 km od Spiaggia Libera Fiume Lao a 2,3 km od pláže Acchio-Fiumicello. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Sesto Senso Home
Sesto Senso Home

9,1 / 10 (64 hodnocení)

Sesto Senso Home se nachází v Santa Maria del Cedro, 300 metrů od pláže Marina di Santa Maria del Cedro, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a terasu. Nabízí pokojovou službu, bezplatnou kyvadlovou dopravu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel nabízí rodinné pokoje.

B&B La Stazione
B&B La Stazione

9 / 10 (1 hodnocení)

B&B La Stazione se nachází v Santa Maria del Cedro, 1,8 km od pláže Marina di Santa Maria del Cedro a 2,2 km od pláže Lido Alexander.

B&B Perfetto per famiglia
B&B Perfetto per famiglia

8,5 / 10 (24 hodnocení)

B&B Perfetto per famiglia se nachází v Santa Maria del Cedro v Kalábrii, nedaleko pláží Acchio-Fiumicello a Lido Alexander. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

B&B Il Grillo
B&B Il Grillo

7,8 / 10 (12 hodnocení)

B&B Il Grillo se nachází 31 km od La Secca di Castrocucco a nabízí zahradu a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

Ambasciata Di Calabria
Ambasciata Di Calabria

7,2 / 10 (39 hodnocení)

Ambasciata Di Calabria se nachází v Santa Maria del Cedro, 200 metrů od pláže Marina di Santa Maria del Cedro. Nabízí ubytování u pláže, restauraci, bar a terasu. Ubytování je vzdálené asi 1,7 km od pláže Spiaggia Libera Fiume Lao a 2,8 km od pláže Acchio-Fiumicello a nabízí bezplatné Wi-Fi. Penzion má rodinné pokoje.

Gorizia Rooms
Gorizia Rooms

7 / 10 (1 hodnocení)

Gorizia Rooms se nachází na pláži v Santa Maria del Cedro a nabízí bezplatné Wi-Fi. Klimatizované ubytování leží 39 km od Sapri.

Villa Raffaellina
Villa Raffaellina

Villa Raffaellina se nachází asi 40 km od Porto Turistico di Maratea a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na řeku. 31 km od La Secca di Castrocucco. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.