Ubytování ve městě Santa Giustina

Město Santa Giustina se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Santa Giustina nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Santa Giustina

Colvago La Corte Spectacular Ancient Country House
Colvago La Corte Spectacular Ancient Country House

9,3 / 10 (29 hodnocení)

Colvago La Corte Spectacular Ancient Country House se nachází ve městě Santa Giustina a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu, Wi-Fi zdarma a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

COLVAGO IL PIOL - ANCIENT VENETIAN VILLA
COLVAGO IL PIOL - ANCIENT VENETIAN VILLA

8,5 / 10 (4 hodnocení)

COLVAGO IL PIOL - ANCIENT VENETIAN VILLA se nachází v Santa Giustině a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu, terasu a výhled na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

locanda alla stazione
locanda alla stazione

8,1 / 10 (20 hodnocení)

locanda alla stazione se nachází ve městě Santa Giustina, 48 km od arény Zoppas, a nabízí restauraci a bar. Hotel nabízí rodinné pokoje.

Hotel Ristorante Rio Bianco
Hotel Ristorante Rio Bianco

7,9 / 10 (37 hodnocení)

Hotel Ristorante Rio Bianco se nachází v obci Santa Giustina in Colle, 25 km od Gran Teatro Geox, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu.Nabízí rodinné pokoje a terasu.Ubytování je vzdálené 33 km od muzea M9 a 42 km od benátského vlakového nádraží Santa Lucia.