Ubytování ve městě San Zeno

Město San Zeno se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě San Zeno nabízíme 27 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Zeno

Modern luxury Villa with private Garden and BBQ
Modern luxury Villa with private Garden and BBQ

9,8 / 10 (11 hodnocení)

Modern luxury Villa with private Garden and BBQ se nachází asi 41 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a nabízí výhled do zahrady, zahradu, gril a terasu. Klimatizované ubytování je vzdálené 31 km od zábavního parku Gardaland. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Miravallesuites
Miravallesuites

9,7 / 10 (78 hodnocení)

Miravallesuites se nachází v obci San Zeno di Montagna a nabízí výhled do zahrady, sdílený lounge, zahradu a terasu. Tento bed and breakfast poskytuje bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

La Casetta, appartamento con vista lago e montagne
La Casetta, appartamento con vista lago e montagne

9,7 / 10 (15 hodnocení)

La Casetta se nachází ve městě San Zeno di Montagna v Benátsku, appartamento con vista lago e montagne má terasu a výhled na jezero. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

B&B da Paolo con vista Lago di Garda
B&B da Paolo con vista Lago di Garda

9,6 / 10 (54 hodnocení)

B&B da Paolo con vista se může pochlubit výhledem na jezero. Lago di Garda nabízí ubytování s terasou a kávovarem, asi 32 km od zábavního parku Gardaland. Tento bed and breakfast nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílenou kuchyň a bezplatné Wi-Fi.

Casa Rebellato
Casa Rebellato

9,6 / 10 (44 hodnocení)

Holiday Home Casa Rebellato je dům se zahradou s grilem, balkonem, terasou a výhledem na okolní kopce Asolane. Nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené parkoviště.

Meneghin House
Meneghin House

9,4 / 10 (22 hodnocení)

Meneghin House se nachází v San Zenone. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Marilena
Villa Marilena

9,2 / 10 (10 hodnocení)

Villa Marilena se nachází 40 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na jezero. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

LE TRE ARTI B&B
LE TRE ARTI B&B

9,1 / 10 (35 hodnocení)

LE TRE ARTI B&B se nachází v San Zenone a nabízí terasu. Nachází se 45 km od hlavního nádraží v Trevisu a nabízí zahradu a bezplatné parkování.

BeB da Paolo con vista Lago
BeB da Paolo con vista Lago

9 / 10 (48 hodnocení)

BeB da Paolo con vista Lago se nachází v obci San Zeno di Montagna, jen 2,7 km od zábavního parku Jungle Adventure Park. Nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Apartmán s balkonem a výhledem na jezero.

Ferienwohnung in San Zeno mit schönem Seeblick
Ferienwohnung in San Zeno mit schönem Seeblick

9 / 10 (1 hodnocení)

Ferienwohnung in San Zeno mit schönem Seeblick se nachází asi 3,3 km od zábavního parku Jungle a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na jezero.Apartmán se zahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Appartamenti Virgilio Zanetti
Appartamenti Virgilio Zanetti

9 / 10 (1 hodnocení)

Appartamenti Virgilio Zanetti se nachází v obci San Zeno di Montagna, 40 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a věže San Martino della Battaglia, a nabízí terasu a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa ARIA
Casa ARIA

8,9 / 10 (19 hodnocení)

Casa ARIA se nachází v obci San Zeno di Montagna, 30 km od zábavního parku Gardaland. Nabízí ubytování s grilem, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a rybaření.

Hotel Bellavista
Hotel Bellavista

8,7 / 10 (512 hodnocení)

Hotel Bellavista je zrekonstruovaný hotel v kopcích nad obcí Torri del Benaco. Má terasu a zahradu s výhledem na jezero Garda a na místě je bezplatné parkoviště.

Hotel San Remo
Hotel San Remo

8,5 / 10 (693 hodnocení)

Hotel San Remo se nachází v obci San Zeno di Montagna, 32 km od zábavního parku Gardaland, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. 42 km od Terme Sirmione - Virgilio a 43 km od věže San Martino della Battaglia. Nabízí zahradu a terasu. Hotel stojí 45 km od mostu Castelvecchio a 46 km od jeskyní Catullus.

Hotel Edelweiss
Hotel Edelweiss

8,4 / 10 (165 hodnocení)

Hotel Edelweiss se nachází v nadmořské výšce 1000 metrů, 12 km od Brenzone. Nabízí pokoje s vlastní koupelnou, každodenní snídani podávanou formou bufetu a tradiční à la carte restauraci.

Hotel Costabella
Hotel Costabella

8,1 / 10 (706 hodnocení)

Hotel Costabella se nachází v kopcích obklopujících Gardské jezero a nabízí terasu s výhledem na jezero a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Nabízí zařízenou zahradu, tradiční restauraci a snack bar.

Apartment at Garda Lake
Apartment at Garda Lake

8 / 10 (6 hodnocení)

Apartment at Garda Lake se nachází v San Zeno di Montagna, 2,8 km od zábavního parku Jungle Adventure Park, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a bankomatem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Vacanza - San Zeno di Montagna
Casa Vacanza - San Zeno di Montagna

8 / 10 (3 hodnocení)

Casa Vacanza - San Zeno di Montagna se nachází v San Zenu di Montagna, 40 km od Terme Sirmione - Virgilio, 40 km od věže San Martino della Battaglia a 41 km od muzea Castelvecchio. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Warm, nice & Lake-view apartment with privat park
Warm, nice & Lake-view apartment with privat park

8 / 10 (3 hodnocení)

Warm, nice & Lake-view apartment with privat park se nachází v obci San Zeno di Montagna, pouhých 30 km od zábavního parku Gardaland, a nabízí sdílený lounge, zahradu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Terme Sirmione - Virgilio a věž San Martino della Battaglia jsou vzdálené 41 km.

Zanetti Holiday
Zanetti Holiday

8 / 10 (2 hodnocení)

Zanetti Holiday se nachází v San Zeno di Montagna v Benátsku a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Franca San Zeno
Villa Franca San Zeno

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Franca San Zeno se nachází v San Zenu di Montagna, 32 km od zábavního parku Gardaland a 42 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio. Nabízí zahradu a výhled do zahrady. Hosté si zde mohou zahrát stolní tenis a využívat neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Guest house Villa Albrizzi Marini
Guest house Villa Albrizzi Marini

8 / 10 (1 hodnocení)

Guest house Villa Albrizzi Marini se nachází v San Zenone a nabízí restauraci, bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled do zahrady. Tento bed and breakfast poskytuje výhled na hory a je vzdálen 44 km od Asiago.

Apartments in San Zeno di Montagna 36442
Apartments in San Zeno di Montagna 36442

8 / 10 (1 hodnocení)

Apartments in San Zeno di Montagna 36442 se nachází v San Zenu di Montagna, 40 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio, věže San Martino della Battaglia a 41 km od muzea Castelvecchio.Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamenti Neli a San Zeno
Appartamenti Neli a San Zeno

7,8 / 10 (26 hodnocení)

Appartamenti Neli a San Zeno se nachází v San Zenu, 30 km od zábavního parku Gardaland, 41 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a 41 km od věže San Martino della Battaglia, a nabízí zahradu a terasu. K dispozici je také balkon.

Hotel Ezzelino
Hotel Ezzelino

7,5 / 10 (66 hodnocení)

Hotel Ezzelino se nachází v San Zenone Degli Ezzelini, v blízkosti autobusové zastávky Asolo. Nabízí bezplatné parkování, Wi-Fi zdarma a restauraci s panoramatickou terasou.

Park Hotel Jolanda
Park Hotel Jolanda

7,1 / 10 (492 hodnocení)

Park Hotel Jolanda, postavený na pozůstatcích historického kláštera, nabízí vynikající ubytování na majestátním panoramatickém místě u centra San Zeno di Montagna.

Apartment Borgo Montagna With Pool
Apartment Borgo Montagna With Pool

Apartmán Borgo Montagna With Pool se nachází v San Zeno di Montagna, pouhých 31 km od Gardalandu, a nabízí ubytování s výhledem na bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.Ubytování je vzdálené 43 km od baziliky San Zeno a 44 km od hradu Sirmione.