Ubytování ve městě San Donato di Lecce

Město San Donato di Lecce se nachází v regionu Apulie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Donato di Lecce nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Donato di Lecce

Green House in Villa con Piscina
Green House in Villa con Piscina

10 / 10 (2 hodnocení)

Green House in Villa con Piscina se nachází ve městě San Donato di Lecce a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady.10 km od Lecce.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Elena Casa Vacanze 2
Elena Casa Vacanze 2

9,7 / 10 (14 hodnocení)

Elena Casa Vacanze 2 se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a náměstí Sant' Oronzo. Nabízí klimatizaci. Hotel stojí 13 km od katedrály v Lecci a 33 km od vlakového nádraží Gallipoli.

Agriturismo Puntarelle
Agriturismo Puntarelle

9,2 / 10 (24 hodnocení)

Agriturismo Puntarelle se nachází v obci San Donato di Lecce, 18 km od Lecce, a nabízí restauraci a bezplatné Wi-Fi.

Pipa House
Pipa House

9 / 10 (2 hodnocení)

Pipa House se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini, náměstí Sant' Oronzo a 24 km od města Roca, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 33 km od vlakového nádraží Gallipoli a 34 km od hradu Castello di Gallipoli.

Appartamento 2 - Palazzo Costantini
Appartamento 2 - Palazzo Costantini

8 / 10 (2 hodnocení)

Appartamento 2 - Palazzo Costantini se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a náměstí Sant' Oronzo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Apartmán má balkon a výhled na město.

Lovely Apartment Calù 4
Lovely Apartment Calù 4

Lovely Apartment Calù 4 se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a 14 km od náměstí Sant' Oronzo. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. Nabízí výhled na město a stojí 25 km od obce Roca a 13 km od vlakového nádraží Lecce.

Lovely Apartment Calù 2
Lovely Apartment Calù 2

Lovely Apartment Calù 2 se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a 14 km od náměstí Sant' Oronzo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. Nabízí výhled na město a stojí 25 km od obce Roca a 13 km od vlakového nádraží Lecce.

Lovely Apartment Calù 3
Lovely Apartment Calù 3

Lovely Apartment Calù 3 se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a 14 km od náměstí Sant' Oronzo. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a na město.

Palazzo costantini
Palazzo costantini

Palazzo costantini se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a náměstí Sant' Oronzo, a nabízí zahradu a klimatizaci. K dispozici je balkon a terasa.

Lovely Apartment Calù 1
Lovely Apartment Calù 1

Lovely Apartment Calù 1 se nachází v San Donato di Lecce, 13 km od náměstí Piazza Mazzini a 14 km od náměstí Sant' Oronzo. Nabízí bezplatné Wi-Fi, zahradu a klimatizaci. Nabízí výhled na město a stojí 25 km od obce Roca a 13 km od vlakového nádraží Lecce.