Ubytování ve městě San Bartolomeo

Město San Bartolomeo se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě San Bartolomeo nabízíme 33 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě San Bartolomeo

Il Tulipano
Il Tulipano

9,5 / 10 (24 hodnocení)

Il Tulipano se nachází v San Bartolomeo al Mare, 200 metrů od Spiaggia libera a Spiaggia Il Faro. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je bankomat.

Casa delle Zagare
Casa delle Zagare

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Casa delle Zagare se nachází v San Bartolomeo al Mare, necelý 1 km od Spiaggia Il Faro, a nabízí bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento apartmán se nachází 2 km od Spiaggia Bagni Silvano a 42 km od náměstí Bresca.

Il Gelso
Il Gelso

9,3 / 10 (31 hodnocení)

Il Gelso se nachází v San Bartolomeo a nabízí ubytování s klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Italianway - Battisti 28
Italianway - Battisti 28

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Italianway - Battisti 28 se nachází u pláže v San Bartolomeo al Mare, 1,1 km od Spiaggia libera a 1,5 km od pláže Cervo. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agriturismo Da Ciletta
Agriturismo Da Ciletta

9,1 / 10 (19 hodnocení)

Agriturismo Da Ciletta se nachází v San Bartolomeo al Mare v Ligurii, 1,3 km od Spiaggia Il Faro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Appartamento Melograno
Appartamento Melograno

9 / 10 (2 hodnocení)

Appartamento Melograno se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,4 km od Spiaggia Il Faro, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice.

E6-12 bilocale Borgo Rovere
E6-12 bilocale Borgo Rovere

9 / 10 (1 hodnocení)

E6-12 bilocale Borgo Rovere se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,3 km od Spiaggia Bagni Silvano a 1,8 km od Spiaggia Libera Attrezzata Al Mappamondo, a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 2 km od Spiaggia Bagni Delfino.

Agriturismo La Rocca
Agriturismo La Rocca

8,8 / 10 (40 hodnocení)

Agriturismo La Rocca nabízí panoramatický výhled na okolní kopce, společnou zahradu s grilem a bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách. San Bartolomeo al Mare a Ligurské vojsko jsou vzdálené 10 minut jízdy.

Appartamenti Arco Antico
Appartamenti Arco Antico

8,8 / 10 (36 hodnocení)

Appartamenti Arco Antico se nachází v San Bartolomeo al Mare a nabízí ubytování s výhledem do zahrady, bezplatné půjčení jízdních kol, sezónní venkovní bazén a terasu.

Vento di Greco
Vento di Greco

8,8 / 10 (6 hodnocení)

Vento di Greco se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,2 km od Spiaggia libera a 1,5 km od Spiaggia Il Faro, a nabízí klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

70 Via Vione
70 Via Vione

8,6 / 10 (30 hodnocení)

70 Via Vione se nachází asi 1,7 km od Spiaggia Bagni Silvano a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Poskytuje výhled na moře a město a je vzdálen 2,2 km od Spiaggia Libera Attrezzata Al Mappamondo.

Luminoso appartamento con ampia terrazza
Luminoso appartamento con ampia terrazza

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Luminoso appartamento con ampia terrazza se nachází v San Bartolomeo al Mare, 800 metrů od Spiaggia Il Faro, necelý 1 km od Spiaggia libera a 1,7 km od pláže Cervo, a nabízí terasu. Ubytování je vzdálené 42 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro.

Casa Conti
Casa Conti

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Casa Conti se nachází v San Bartolomeo al Mare, 700 metrů od Spiaggia libera, 1,3 km od Spiaggia Il Faro a 1,5 km od pláže Cervo. Ubytování je vzdálené 42 km od náměstí Bresca a katedrály San Siro.

casa di clara
casa di clara

8,5 / 10 (30 hodnocení)

Casa di clara se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,7 km od Spiaggia Bagni Silvano a 2,1 km od Spiaggia Libera Attrezzata Al Mappamondo, a nabízí terasu a klimatizaci. Poskytuje výhled na město a hory a je vzdálen 2,3 km od Spiaggia Bagni Delfino.

Piccolo hotel le Palme
Piccolo hotel le Palme

8,3 / 10 (95 hodnocení)

Piccolo hotel le Palme se nachází u pláže San Bartolomeo al Mare a nabízí řadu zařízení včetně restaurace, baru a zahrady. Nabízí rodinné pokoje a terasu.

La Finestra Sul Mare 200mt From Sea
La Finestra Sul Mare 200mt From Sea

8,3 / 10 (3 hodnocení)

La Finestra Sul Mare 200mt se nachází 600 metrů od Spiaggia Il Faro, méně než 1 km od pláže Cervo a 15 minut chůze od pláže Marina De Re. From Sea nabízí ubytování v San Bartolomeo al Mare. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Bellavista
Hotel Bellavista

8,2 / 10 (552 hodnocení)

Hotel Bellavista se nachází na panoramatickém místě 700 metrů od moře v San Bartolomeo al Mare.Váš pokoj je vybaven satelitní TV a má buď vlastní balkon nebo zahradu.

Il Borgo Della Rovere
Il Borgo Della Rovere

8,2 / 10 (260 hodnocení)

Il Borgo Della Rovere se nachází v obci San Bartolomeo al Mare, 10 minut pěšky od pláže, a nabízí klasicky zařízené apartmány a studia s balkonem nebo patiem s výhledem do zahrady.

Cà dei Conti
Cà dei Conti

8,2 / 10 (68 hodnocení)

Cà dei Conti se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,2 km od Spiaggia libera a 1,6 km od pláže Cervo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s grilem.

Residence La Meridiana
Residence La Meridiana

8,1 / 10 (288 hodnocení)

Residenza La Meridiana nabízí klasické ubytování, tenisový kurt a bezplatnou půjčovnu kol. Ubytování je vzdálené 1 km od skalnatých pláží San Bartolomeo al Mare.

Il Frantoio Camping
Il Frantoio Camping

8,1 / 10 (78 hodnocení)

Il Frantoio Camping se nachází v San Bartolomeo al Mare a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci, sezónní venkovní bazén a bar.

Appartamento SanBart Mare
Appartamento SanBart Mare

Appartamento SanBart Mare se nachází v San Bartolomeo al Mare, 200 metrů od Spiaggia Il Faro a 400 metrů od Spiaggia libera. Nabízí terasu a klimatizaci. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Il Poggio di Poiolo
Il Poggio di Poiolo

7,8 / 10 (56 hodnocení)

Il Poggio di Poiolo nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky v letovisku San Bartolomeo al Mare, 29 km od Sanrema.

via vione 70 bis
via vione 70 bis

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Via vione 70 bis se nachází v San Bartolomeo al Mare, jen 1,4 km od Spiaggia Il Faro a 1,5 km od Spiaggia libera. Tento apartmán se nachází 2,4 km od Spiaggia Bagni Silvano a 41 km od náměstí Bresca.

Albergo Anita
Albergo Anita

7,5 / 10 (238 hodnocení)

Albergo Anita se nachází přímo na břehu moře ve městě San Bartolomeo al Mare. Na místě najdete typickou restauraci a ve všech prostorách je dostupné bezplatné Wi-Fi. Nabízí společnou terasu s výhledem na moře a klimatizované pokoje.

Locazione Turistica Elda
Locazione Turistica Elda

7,5 / 10 (2 hodnocení)

Locazione Turistica Elda se nachází v San Bartolomeo al Mare, necelý 1 km od Spiaggia Il Faro, 18 minut chůze od pláže Cervo a 42 km od náměstí Bresca, a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je soukromé parkoviště. Spiaggia libera je vzdálená necelý 1 km.

Locazione Turistica La Maison de Jeannette
Locazione Turistica La Maison de Jeannette

7 / 10 (3 hodnocení)

Locazione Turistica La Maison de Jeannette se nachází v San Bartolomeo v Ligurii a nabízí terasu a výhled na moře. 10 km od Portofina. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Il Tulipano Giallo 100 Mt From The Sea - Happy Rentals
Il Tulipano Giallo 100 Mt From The Sea - Happy Rentals

7 / 10 (1 hodnocení)

Il Tulipano Giallo 100 se nachází v San Bartolomeo al Mare, 200 metrů od Spiaggia libera a 300 metrů od Spiaggia Il Faro. Mt From The Sea - Happy Rentals nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a zahradou. K dispozici je také balkon.

Appartamento Honey
Appartamento Honey

6,3 / 10 (6 hodnocení)

Appartamento Honey se nachází v San Bartolomeo al Mare, pouhých 100 metrů od Spiaggia Il Faro a 400 metrů od Spiaggia libera, a nabízí balkon. Tento apartmán se nachází 43 km od katedrály San Siro a pevnosti Forte di Santa Tecla.

Faraldi
Faraldi

6 / 10 (1 hodnocení)

Faraldi se nachází v San Bartolomeo al Mare, 1,7 km od pláže Cervo, 1,9 km od pláže Marina De Re a 42 km od náměstí Bresca, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

House Roxana by Holiday World
House Roxana by Holiday World

5 / 10 (2 hodnocení)

House Roxana by Holiday World se nachází asi 1,7 km od Spiaggia Bagni Silvano a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento apartmán s bezplatným Wi-Fi je vzdálený 2,1 km od lanovky Spiaggia Libera Attrezzata Al Mappamondo a 2,4 km od lanovky Spiaggia Bagni Delfino.

E2-2 bilocale superior Borgo Rovere
E2-2 bilocale superior Borgo Rovere

E2-2 bilocale superior Borgo Rovere se nachází v San Bartolomeo al Mare, 700 metrů od Spiaggia Il Faro a necelý 1 km od Spiaggia libera. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a tenisovým kurtem. Nabízí výhled do zahrady a je vzdálen 1,7 km od pláže Cervo a 1,8 km od Spiaggia Bagni Silvano.

Appartamento Edera Con Balcone - Happy Rentals
Appartamento Edera Con Balcone - Happy Rentals

Appartamento Edera Con Balcone - Happy Rentals se nachází v San Bartolomeo al Mare, 300 metrů od Spiaggia libera, 400 metrů od Spiaggia Il Faro a 1,1 km od Spiaggia Bagni Silvano. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 43 km od Forte di Santa Tecla a 41 km od vily Nobel.