Ubytování ve městě Roccabruna

Město Roccabruna se nachází v regionu Piemont ve státě Itálie. Celkově ve městě Roccabruna nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Roccabruna

Locazione Turistica Alexandra
Locazione Turistica Alexandra

10 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica Alexandra se nachází v obci Roccabruna a nabízí ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon.

Locazione turistica aquila bianca
Locazione turistica aquila bianca

9,5 / 10 (19 hodnocení)

S výhledem na hory, Locazione turistica aquila bianca nabízí ubytování s terasou a rychlovarnou konvicí, asi 30 km od hradu Castello della Manta. Apartmán se zahradou, grilem, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Ca' Maira
Ca' Maira

Ca' Maira se nachází asi 26 km od hradu Castello della Manta a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Nachází se 43 km od oblasti Riserva Bianca-Limone Piemonte a má bankomat.

B&B Doria Valle Maira
B&B Doria Valle Maira

8,9 / 10 (19 hodnocení)

B&B Doria Valle Maira se nachází v obci Roccabruna a nabízí sdílený lounge a terasu. Nabízí výhled na hory a je vzdálen 42 km od Limone Piemonte.

Locanda Occitana Cà Bianca
Locanda Occitana Cà Bianca

8,5 / 10 (20 hodnocení)

Locanda Occitana se nachází v obci Tettorosso, 250 metrů od autobusové zastávky se spoji do obce Dronero. Nabízí tradiční restauraci a pokoje v rustikálním stylu. Na místě je neplacené parkoviště a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Aurora
Aurora

Aurora se nachází v obci Roccabruna. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.