Ubytování ve městě Rivoltella

Město Rivoltella se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Rivoltella nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Rivoltella

Maison de La Lumière
Maison de La Lumière

9,5 / 10 (230 hodnocení)

Maison de La Lumière se nachází 100 metrů od Spiaggia di Rivoltella a 2,9 km od hradu Desenzano v Rivoltelle. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Celeste's house
Celeste's house

9,3 / 10 (37 hodnocení)

Celeste's house se nachází v obci Rivoltella, 3,3 km od hradu Desenzano, 4,3 km od lázní Terme Sirmione - Virgilio a 6,6 km od věže San Martino della Battaglia. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento La Perla del Lago
Appartamento La Perla del Lago

8 / 10 (8 hodnocení)

Appartamento La Perla del Lago se nachází v obci Rivoltella v Lombardii a nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 5 km od města Desenzano del Garda a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Appartamento Giuliana
Appartamento Giuliana

7 / 10 (1 hodnocení)

Appartamento Giuliana se nachází v Rivoltelle, 1,7 km od Spiaggia di Rivoltella a 2,8 km od pláže Lido Galeazzi. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 5,4 km od hradu Sirmione a 5,9 km od věže San Martino della Battaglia.

President house
President house

President house se nachází ve městě Rivoltella a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.