Ubytování ve městě Pretoro

Město Pretoro se nachází v regionu Abruzzo ve státě Itálie. Celkově ve městě Pretoro nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pretoro

La grotta di NiMa
La grotta di NiMa

10 / 10 (4 hodnocení)

La grotta di NiMa se nachází v Pretoru a nabízí sdílený lounge., bezplatné Wi-Fi, společná kuchyň a úschovna zavazadel. Prázdninový dům má výhled na hory a je vzdálený 36 km od přístavu Silvi.

Casa di Nastya
Casa di Nastya

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa di Nastya se nachází v Pretoru, 45 km od La Pineta, 48 km od přístavu Pescara a 50 km od domu Gabriele D'Annunzio. Nabízí výhled na město a hory a je vzdálen 40 km od národního parku Majella.

Lupus Domum
Lupus Domum

9,3 / 10 (54 hodnocení)

Lupus Domum se nachází v Pretoru v regionu Abruzzo a nabízí zahradu. Montesilvano leží 34 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Stone House Ilovemajella
Stone House Ilovemajella

8,9 / 10 (9 hodnocení)

Stone House Ilovemajella se nachází v Pretoru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 33 km od Montesilvana.

Residence Praetorium Maiella
Residence Praetorium Maiella

8 / 10 (157 hodnocení)

Residence Praetorium se nachází v centru Pretora, 6 km od lyžařského areálu Passo Lanciano. Nabízí ubytování s možností vlastního stravování, výhledem na hory a grilem. K dispozici je zahrada a lyžárna.

Grand Hotel Panorama
Grand Hotel Panorama

7,7 / 10 (55 hodnocení)

Grand Hotel Panorama se nachází v národním parku Majella na sjezdovkách Passolanciano-Maielletta. Nabízí panoramatickou restauraci, letní venkovní bazén a zimní lyžařskou školu. Pretoro je vzdálené 18 km.