Ubytování ve městě Pontedassio

Město Pontedassio se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Pontedassio nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pontedassio

Ca de Maio
Ca de Maio

9,5 / 10 (11 hodnocení)

Ca de Maio se nachází v obci Pontedassio v Ligurii a nabízí terasu a výhled na hory. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 22 km od Sanrema.

Locazione Turistica Casa Mimosa
Locazione Turistica Casa Mimosa

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Locazione Turistica Casa Mimosa se nachází v obci Pontedassio v Ligurii a nabízí patio a výhled na hory. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Villa Panorama da Luca
Villa Panorama da Luca

9 / 10 (39 hodnocení)

Villa Panorama da Luca se nachází asi 37 km od náměstí Bresca a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na moře. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

la casetta della nonna
la casetta della nonna

8,6 / 10 (8 hodnocení)

La casetta della nonna se nachází v obci Pontedassio, 34 km od katedrály San Siro a 34 km od Forte di Santa Tecla. V okolí se můžete věnovat potápění. Nabízí bezplatné Wi-Fi a sdílenou kuchyň.

Locazione Turistica Gabriella
Locazione Turistica Gabriella

Locazione Turistica Gabriella se nachází asi 34 km od náměstí Bresca a nabízí ubytování s balkonem a výhledem na moře. Nabízí výhled na hory a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Villa Bellavista Evelyne e Giorgio
Villa Bellavista Evelyne e Giorgio

6 / 10 (32 hodnocení)

Villa Bellavista Evelyne e Giorgio se nachází ve městě Pontedassio a nabízí ubytování se soukromým bazénem, výhledem do zahrady a terasou. Nachází se 37 km od náměstí Bresca a nabízí fitness centrum a bezplatné parkování.

Casa Sole
Casa Sole

Casa Sole se nachází asi 34 km od katedrály San Siro a nabízí ubytování s balkonem, rychlovarnou konvicí a výhledem na město. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 34 km od náměstí Bresca a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.