Ubytování ve městě Ponte San Giovanni

Město Ponte San Giovanni se nachází v regionu Umbrie ve státě Itálie. Celkově ve městě Ponte San Giovanni nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ponte San Giovanni

Perugia elegante appartamento panoramico
Perugia elegante appartamento panoramico

9,8 / 10 (16 hodnocení)

Perugia elegante appartamento panoramico se nachází v Ponte San Giovanni, 7,5 km od katedrály Perugia, a nabízí ubytování s terasou, bezplatným Wi-Fi a sdílenou kuchyní. 7,7 km od kostela San Severo - Perugia.

Interno 11B
Interno 11B

9,5 / 10 (13 hodnocení)

Interno 11B se nachází v Ponte San Giovanni, 16 km od vlakového nádraží Assisi a 6 km od Corso Vannucci. Nabízí terasu a klimatizaci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Katedrála Perugia je vzdálená 8,3 km a kostel San Severo - Perugia 8,5 km.

Miralduolo
Miralduolo

9,3 / 10 (27 hodnocení)

Miralduolo nabízí venkovní bazén, zahradu a ubytování ve venkovském stylu v Umbrii. Hosté si zde mohou zdarma půjčit jízdní kola a vyrábět a prodávat olej a organizovat kurzy vaření.

Residenza Montevile di Spaccini Gabriella
Residenza Montevile di Spaccini Gabriella

9 / 10 (26 hodnocení)

Residenza Montevile di Spaccini Gabriella se nachází v Ponte San Giovanni a nabízí zahradu, gril, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. 37 km od města Gubbio. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Manzoni
Hotel Manzoni

7,4 / 10 (110 hodnocení)

Hotel Manzoni se nachází přímo naproti vlakovému nádraží Perugia Ponte San Giovanni. Nabízí bezplatné parkování a klimatizované pokoje s balkonem, TV a vlastní koupelnou.