Ubytování ve městě Pompeiana

Město Pompeiana se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Pompeiana nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pompeiana

Locazione Turistica International
Locazione Turistica International

9 / 10 (1 hodnocení)

Locazione Turistica International se nachází asi 15 km od náměstí Bresca a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na moře. Tento apartmán nabízí bezplatné Wi-Fi a je vzdálený 15 km od Forte di Santa Tecla a 16 km od katedrály San Siro.

Il Nido
Il Nido

8,7 / 10 (3 hodnocení)

Il Nido se nachází v Pompejíně a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled do zahrady. Sanremo je vzdálené 10 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Timo
Timo

Timo se nachází v Pompejíně a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled do zahrady. Sanremo je vzdálené 10 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

L'angolo del Mare
L'angolo del Mare

L'angolo del Mare se nachází v Pompejíně v Ligurii a nabízí zahradu. Alassio leží 46 km daleko. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Angolo dei Fiori
Angolo dei Fiori

Angolo dei Fiori se nachází v Pompejíně, 2,6 km od pláže Santo Stefano al Mare, pláže La Torre a 14 km od náměstí Bresca. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Fulvia
Fulvia

Fulvia se nachází v Pompejíně v Ligurii a nabízí balkon. Hotel stojí 2,9 km od Baia Azzurra a 14 km od náměstí Bresca.

Tutti Frutti
Tutti Frutti

Tutti Frutti se nachází v Pompejíně, 2,6 km od pláže Santo Stefano al Mare, pláže La Torre a 14 km od náměstí Bresca. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.