Ubytování ve městě Polvano

Město Polvano se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Polvano nabízíme 10 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Polvano

Casa Sara
Casa Sara

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Sara se nachází v Polvanu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na náměstí Piazza Grande je to 31 km.

Casa Samuele
Casa Samuele

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa Samuele se nachází v Polvanu, pouhých 31 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Borgo San Pietro in Polvano (Canonica)
Borgo San Pietro in Polvano (Canonica)

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Borgo San Pietro in Polvano (Canonica) se nachází v obci Polvano a nabízí klimatizované ubytování s balkonem.Vila se soukromým bazénem, bbbbbbbbzahradou, grilem, Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Agriturismo Santo Stefano
Agriturismo Santo Stefano

9,3 / 10 (37 hodnocení)

Agriturismo Santo Stefano se nachází na toskánském venkově a nabízí venkovní bazén, velkou zahradu a ubytování v rustikálním stylu. Castiglion Fiorentino je vzdálen 10 minut jízdy.

Antica sorgente
Antica sorgente

9 / 10 (2 hodnocení)

Antica sorgente se nachází v Polvanu, 26 km od náměstí Piazza Grande a 50 km od Magione Motorspeedway. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Palazzo 2P
Palazzo 2P

9 / 10 (1 hodnocení)

Palazzo 2P se nachází v Polvanu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Na náměstí Piazza Grande je to 31 km.

Casa Michele
Casa Michele

Casa Michele se nachází v obci Polvano, pouhých 31 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

La Montanina
La Montanina

7 / 10 (5 hodnocení)

La Montanina se nachází ve městě Polvano a nabízí venkovní bazén. K dispozici je Wi-Fi. Ubytování má balkon a terasu. K dispozici je plně vybavený kuchyňský kout se sporákem a lednicí. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, vanu a fén. Ze všech pokojů se otevírá výhled do zahrady.

Awesome home in Cortona AR with 4 Bedrooms, Private swimming pool and Outdoor swimming pool
Awesome home in Cortona AR with 4 Bedrooms, Private swimming pool and Outdoor swimming pool

Stunning home in Cortona AR with 4 Bedrooms, WiFi and Outdoor swimming pool se nachází v Polvanu, 43 km od náměstí Piazza Grande, 50 km od Terme di Montepulciano a 48 km od Magione Motorspeedway.Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Fontemolina
Casa Fontemolina

Casa Fontemolina se nachází v Polvanu, 29 km od náměstí Piazza Grande, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště.