Ubytování ve městě Pieve di Soligo

Město Pieve di Soligo se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Pieve di Soligo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pieve di Soligo

VILLA MARGHERITA
VILLA MARGHERITA

10 / 10 (1 hodnocení)

VILLA MARGHERITA se nachází 15 km od arény Zoppas a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm.

Garage con camere
Garage con camere

9,7 / 10 (53 hodnocení)

Garage con camere se nachází v Pieve di Soligo, 15 km od Zoppas Areny a 34 km od hlavního nádraží Treviso. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Ubytování je vzdálené 47 km od Pordenone Fiere, 26 km od PalaVerde a 32 km od Ca' dei Carraresi. Některé pokoje mají terasu s výhledem na hory.

Seven Suites Pieve
Seven Suites Pieve

9,6 / 10 (60 hodnocení)

Seven Suites Pieve se nachází v Pieve di Soligo, 15 km od arény Zoppas, a nabízí ubytování se společným salonkem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Nabízí sdílenou kuchyň, turistické informace a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Penzion má rodinné pokoje.

B&B Agli Angeli
B&B Agli Angeli

9,6 / 10 (28 hodnocení)

B&B Agli Angeli se nachází v Pieve di Soligo, 15 km od Zoppas Areny a 33 km od hlavního nádraží v Trevisu. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, restaurací a zahradou. Na místě je soukromé parkoviště.

Holiday House in centro storico
Holiday House in centro storico

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Holiday House in centro storico se nachází v Pieve di Soligo, 33 km od hlavního nádraží v Trevisu a 46 km od výstaviště Pordenone Fiere.Nabízí výhled do zahrady.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Locanda Da Lino
Locanda Da Lino

9 / 10 (77 hodnocení)

Locanda Da Lino se nachází v Pieve di Soligo, 15 km od Conegliana a 25 minut jízdy od Vittorio Veneto. Nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Accogliente appartamento con ampio giardino
Accogliente appartamento con ampio giardino

Accogliente appartamento con ampio giardino nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Pieve di Soligo, 16 km od Zoppas Areny a 36 km od hlavního nádraží Treviso. Tento apartmán se nachází 34 km od Ca' dei Carraresi a 35 km od stadionu Stadio Comunale di Monigo.