Ubytování ve městě Pieve Di Ledro

Město Pieve Di Ledro se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Pieve Di Ledro nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pieve Di Ledro

Casa Galet
Casa Galet

9,3 / 10 (17 hodnocení)

Casa Galet se nachází v obci Pieve Di Ledro v regionu Trentino Alto Adige, 2,4 km od jezera Lago di Ledro. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětským hřištěm, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm.

Casa Alberta
Casa Alberta

8,9 / 10 (103 hodnocení)

Casa Alberta se nachází na klidném místě v obci Pieve di Ledro, pouhých 200 metrů od jezera Ledro. Svým hostům nabízí apartmány s možností vlastního stravování, balkonem nebo terasou a výhledem na hory.

APPARTAMENTI LEDRO
APPARTAMENTI LEDRO

8,8 / 10 (6 hodnocení)

APPARTAMENTI LEDRO se nachází v Pieve Di Ledro, 49 km od Desenzana del Garda, a nabízí sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi.

Casa Lori
Casa Lori

8,1 / 10 (49 hodnocení)

Casa Lori se nachází v obci Pieve Di Ledro v regionu Trentino Alto Adige a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm.

Camping Al Lago Appartamento 3
Camping Al Lago Appartamento 3

Nachází se v Pieve Di Ledro v regionu Trentino Alto Adige, Camping Al Lago Appartamento 3 má terasu a výhled do zahrady. 48 km od města Desenzano del Garda. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.