Ubytování ve městě Piano di Follo

Město Piano di Follo se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Piano di Follo nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Piano di Follo

Maison de Marina B&B
Maison de Marina B&B

9,4 / 10 (38 hodnocení)

Maison de Marina B&B se nachází v Piano di Follo a nabízí klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. 8 km od La Spezie. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Gambero Bianco
Gambero Bianco

8,9 / 10 (19 hodnocení)

Gambero Bianco se nachází v Piano di Follo v Ligurii a nabízí balkon. Ubytování je vzdálené 10 km od Technického námořního muzea a 11 km od muzea Amedeo Lia.

Appartamento comodo per Lerici e 5 Terre
Appartamento comodo per Lerici e 5 Terre

8,9 / 10 (8 hodnocení)

Appartamento comodo per Lerici e 5 Terre se nachází v Piano di Follo, 8,8 km od Technického námořního muzea, 9 km od muzea Amedeo Lia a 9 km od vlakového nádraží La Spezia Centrale, a nabízí terasu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Ubytování je vzdálené 8,9 km od hradu sv. Jiří a 22 km od kongresového centra Carrara.

Afrodite IdroSuite
Afrodite IdroSuite

8,5 / 10 (22 hodnocení)

Afrodite IdroSuite se nachází v Piano di Follo, 11 km od hradu sv. Jiří a 23 km od kongresového centra Carrara. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Tento apartmán se nachází v budově z roku 1965, 11 km od Technického námořního muzea a muzea Amedeo Lia.

B&B La Damigiana Fioì
B&B La Damigiana Fioì

8,1 / 10 (54 hodnocení)

B&B La Damigiana Fioì se nachází v obci Piano di Follo, 11 km od města La Spezia, a nabízí zahradu a bezplatné Wi-Fi.

I Gigli - casa vacanze
I Gigli - casa vacanze

8 / 10 (1 hodnocení)

I Gigli - casa vacanze se nachází v Piano di Follo, 22 km od kongresového centra Carrara, 11 km od Technického námořního muzea a 11 km od muzea Amedeo Lia. 11 km od hradu sv. Jiří. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Gambero Blu
Gambero Blu

7,3 / 10 (4 hodnocení)

Gambero Blu se nachází v Piano di Follo v Ligurii a nabízí balkon. Ubytování je vzdálené 10 km od Technického námořního muzea a 11 km od muzea Amedeo Lia.