Ubytování ve městě Pergusa

Město Pergusa se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Pergusa nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Pergusa

Villa Pastorelli
Villa Pastorelli

9,4 / 10 (47 hodnocení)

Villa Pastorelli se nachází v Perguse, 27 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village a 29 km od vily Romana del Casale. Nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi a neplaceným soukromým parkovištěm. Nabízí rodinné pokoje a terasu. Ubytování zajišťuje dopravu na letiště a službu půjčení jízdních kol.

La Casa del Lago Pergusa Lake Home
La Casa del Lago Pergusa Lake Home

8,8 / 10 (112 hodnocení)

La Casa del Lago Pergusa Lake Home se nachází v Perguse, 15 minut jízdy od centra Enny. Nabízí zahradu s grilem a terasou. Ve všech prostorách je k dispozici klimatizace.

Agriturismo Baglio Pollicarini
Agriturismo Baglio Pollicarini

8,5 / 10 (171 hodnocení)

Baglio Pollicarini se nachází na soukromé farmě o rozloze 24 hektarů v krajině kolem Pergusy a nabízí elegantní pokoje s freskami a cihlou z 18. století. V sicilské restauraci můžete ochutnat pevné denní menu.

HOTEL VILLA GIULIA ENNA Pergusa
HOTEL VILLA GIULIA ENNA Pergusa

8 / 10 (31 hodnocení)

HOTEL VILLA GIULIA se nachází v Perguse, 28 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village. ENNA Pergusa nabízí ubytování s barem, bezplatným soukromým parkovištěm a zahradou. Villa Romana del Casale je vzdálená 27 km, Venus of Morgantina 24 km a Enna 10 km. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Geranio Rosso
Geranio Rosso

Geranio Rosso se nachází v Perguse, 29 km od vily Romana del Casale, 27 km od Venus of Morgantina a 15 km od Barrafrancy. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

3 bedrooms appartement with lake view private pool and enclosed garden at Pergusa
3 bedrooms appartement with lake view private pool and enclosed garden at Pergusa

1 / 10 (1 hodnocení)

Apartmán 3 bedrooms appartement with lake view private pool a uzavřená zahrada se nachází v Perguse a nabízí venkovní bazén a výhled na jezero. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.