Ubytování ve městě Peio

Město Peio se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Peio nabízíme 13 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Peio

Apartment Maso Roncal
Apartment Maso Roncal

10 / 10 (1 hodnocení)

Tříhvězdičkový apartmán Maso Roncal se nachází v Peiu v regionu Trentino Alto Adige a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Residence Hotel Santa Maria piscina e wellness
Residence Hotel Santa Maria piscina e wellness

9,7 / 10 (16 hodnocení)

Residence Hotel Santa Maria piscina e wellness se nachází 300 metrů od lyžařského vleku Pejo 3000 v Peiu a nabízí zahradu, bezplatnou půjčovnu kol a výhled na hory. Je zařízený v alpském stylu. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a restauraci.

Residence & Wellness 3MILA
Residence & Wellness 3MILA

9,6 / 10 (136 hodnocení)

Residence & Wellness se nachází v Peio Fonti, 25 km od průsmyku Tonale. 3MILA nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným soukromým parkovištěm, zahradou a grilem. Nabízí výhled na hory, terasu, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Hotel Chalet Genziana
Hotel Chalet Genziana

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Hotel s intimní atmosférou Chalet Genziana je situován v budově statku z 18. století, 3 km od sjezdovek Peio, a nabízí bezplatné připojení k internetu, restauraci Trentino a pokoje v alpském stylu s výhledem na pohoří Brenta a Dolomity.

Appartamento Vacanze Chantal
Appartamento Vacanze Chantal

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Appartamento Vacanze Chantal se nachází asi 27 km od průsmyku Tonale a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory.

Hotel Rosa Degli Angeli
Hotel Rosa Degli Angeli

8,7 / 10 (21 hodnocení)

Tento nově postavený 3hvězdičkový Superior hotel Rosa Degli Angeli se nachází v samém srdci národního parku Stelvio v obci Peio a nabízí skvělé zařízení na úžasném místě uprostřed nedotčené přírodní scenérie.

Appartamenti Vegaia
Appartamenti Vegaia

8,7 / 10 (4 hodnocení)

Appartamenti Vegaia se nachází asi 20 km od průsmyku Tonale a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem do zahrady. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Hotel Zanella
Hotel Zanella

8,6 / 10 (170 hodnocení)

Hotel Zanella se nachází v obci Peio, pouhých 100 metrů od tamních sjezdovek, a nabízí pokoje v alpském stylu vybavené LCD TV, bezplatná jízdní kola, ve všech prostorách zdarma dostupné Wi-Fi, tradiční restauraci i sluneční terasu.

Camping Val di Sole
Camping Val di Sole

8,5 / 10 (11 hodnocení)

Camping Val di Sole poskytuje ubytování v horském stylu se zahradou a grilem v obci Peio. Může pochlubit výhledem na Dolomity, nabízí bezplatnou lyžárnu a leží 1 km od lyžařského vleku Pejo.

Hotel Villa Milano
Hotel Villa Milano

8,2 / 10 (7 hodnocení)

Hotel Villa Milano se nachází v Peio Fonti, 25 km od průsmyku Tonale, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a sdílený lounge. Nabízí zahradu a přímý přístup na sjezdovku. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a sdílená kuchyň.

Baita Mas Socina
Baita Mas Socina

Baita Mas Socina se nachází v Peiu v regionu Trentino Alto Adige a nabízí terasu a výhled na hory. Do Molvena je to 34 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště.

Residence Vioz
Residence Vioz

6,8 / 10 (5 hodnocení)

Residence Vioz se nachází v Peiu a nabízí zahradu. 81 km od Trenta. Wi-Fi je zde dostupné zdarma.

Chalet indipendente Mas Tarlenta nel Parco Nazionale dello Stelvio
Chalet indipendente Mas Tarlenta nel Parco Nazionale dello Stelvio

Chalet indipendente Mas Tarlenta nel se nachází v Peiu, 28 km od průsmyku Tonale. Parco Nazionale dello Stelvio nabízí ubytování s výhledem do zahrady. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a plně vybavená kuchyň.