Ubytování ve městě Passoscuro

Město Passoscuro se nachází v regionu Lazio ve státě Itálie. Celkově ve městě Passoscuro nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Passoscuro

BLOSSOM GARDEN
BLOSSOM GARDEN

9,7 / 10 (3 hodnocení)

BLOSSOM GARDEN se nachází v Passoscuru, 300 metrů od pláže Passo Oscuro a 29 km od stanice metra Battistini. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou. Ubytování bylo postaveno v roce 2022 a má terasu.

Casa Jamira
Casa Jamira

9,6 / 10 (29 hodnocení)

Casa Jamira se nachází v Passoscuru, necelý 1 km od pláže Passo Oscuro, 28 km od stanice metra Battistini a 30 km od baziliky sv. Petra. Tento prázdninový dům sídlí v budově z roku 2010, 30 km od Vatikánských muzeí a stanice metra Ottaviano.

SWEET HOME LULLABY
SWEET HOME LULLABY

9,5 / 10 (62 hodnocení)

SWEET HOME LULLABY se nachází v Passoscuru, 90 metrů od pláže Passo Oscuro a 29 km od stanice metra Battistini, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. K dispozici je soukromé parkoviště.

La Sirenetta
La Sirenetta

9,2 / 10 (29 hodnocení)

La Sirenetta se nachází v Passoscuru, pouhých 400 metrů od pláže Passo Oscuro, a nabízí ubytování s grilem, terasou a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům se nachází 31 km od Vatikánských muzeí a stanice metra Ottaviano.

Beach House
Beach House

9 / 10 (54 hodnocení)

Beach House nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a výhledem na město v Passoscuru, pouhých 200 metrů od pláže Passo Oscuro. Tento apartmán se nachází 31 km od Vatikánských muzeí a stanice metra Ottaviano.

Zen B&B
Zen B&B

8,7 / 10 (114 hodnocení)

Zen B&B se nachází 300 metrů od pláže v letovisku Passo Oscuro a nabízí Wi-Fi zdarma a sladkou italskou snídani, která se denně podává ve společenské místnosti.

La casa di Leila
La casa di Leila

8,2 / 10 (33 hodnocení)

La casa di Leila se nachází v Passoscuru a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Poskytuje výhled na moře a je vzdálen 29 km od Santa Marinella.

La casa di Mimma
La casa di Mimma

8 / 10 (27 hodnocení)

La casa di Mimma se nachází v Passoscuru, 200 metrů od pláže Passo Oscuro a 29 km od stanice metra Battistini, a nabízí výhled na moře. Ubytování je vzdálené 31 km od stanice metra Ottaviano a 32 km od stanice metra Lepanto.

Abbasanta 6 a - due passi dal mare
Abbasanta 6 a - due passi dal mare

Abbasanta 6 a - due passi dal mare se nachází v Passoscuru v regionu Lazio a nabízí zahradu. Klimatizované ubytování leží 28 km od Santa Marinella.

Home pascuro
Home pascuro

Home pascuro se nachází v Passoscuru. Santa Marinella leží 28 km daleko.

SUNSET SUMMER HOUSE
SUNSET SUMMER HOUSE

SUNSET SUMMER HOUSE se nachází v Passoscuru, jen pár kroků od pláže Passo Oscuro. Nabízí ubytování u pláže se soukromou pláží, terasou a bezplatným Wi-Fi. Na místě si můžete zahrát šipky.