Ubytování ve městě Palazzone

Město Palazzone se nachází v regionu Toskánsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Palazzone nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Palazzone

Agriturismo Castelrotto
Agriturismo Castelrotto

10 / 10 (2 hodnocení)

Agriturismo Castelrotto se nachází v obci Palazzone a nabízí sezónní venkovní bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Casa La Scaletta
Casa La Scaletta

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa La Scaletta se nachází v Palazzone, 41 km od Bagni San Filippo, a nabízí ubytování s klimatizací. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Katedrála Duomo Orvieto je vzdálená 41 km a Terme di Montepulciano 35 km.

Villa Le Palmine
Villa Le Palmine

9,5 / 10 (4 hodnocení)

Villa Le Palmine se nachází v obci Palazzone, 41 km od katedrály Duomo Orvieto a obce Bagni San Filippo, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, zahradou a grilem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu.

Agriturismo Spazzavento
Agriturismo Spazzavento

9,3 / 10 (73 hodnocení)

Agriturismo Spazzavento se nachází na kopci v budově bývalého benediktinského kláštera. Nabízí panoramatický výhled na horu Cetona, krytý bazén, gril a neplacené parkoviště. Ubytování stojí 15 km od Chiusi a 50 minut jízdy autem od Montepulciana.

Villa Palazzone
Villa Palazzone

8 / 10 (5 hodnocení)

Villa Palazzone se nachází v obci Palazzone a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled na bazén. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

CASA ELIA 6, Emma Villas
CASA ELIA 6, Emma Villas

Casa Elia 6 se nachází v obci Palazzone a nabízí zahradu, sezónní venkovní bazén a výhled do zahrady. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.