Ubytování ve městě Oriago Di Mira

Město Oriago Di Mira se nachází v regionu Benátsko ve státě Itálie. Celkově ve městě Oriago Di Mira nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Oriago Di Mira

Ca' Delle Arti
Ca' Delle Arti

9,9 / 10 (67 hodnocení)

Ca' Delle Arti se nachází v obci Oriago Di Mira, 11 km od muzea M9 a 13 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou.

Particolari del Brenta
Particolari del Brenta

9,8 / 10 (54 hodnocení)

Particolari del Brenta se nachází v Oriago di Mira, přímo u řeky, a nabízí zahradu s grilem. Nabízí bezplatné Wi-Fi a bezplatnou půjčovnu kol. Do Benátek je to 18 km.

Come a casa - near VENEZIA
Come a casa - near VENEZIA

9,1 / 10 (18 hodnocení)

Come a casa - near VENEZIA se nachází v obci Oriago Di Mira, 10 km od muzea M9 a 11 km od vlakového nádraží Mestre Ospedale, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sdíleným lounge a zahradou. Tento apartmán nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň.

Agriturismo Corte Del Brenta
Agriturismo Corte Del Brenta

8,3 / 10 (308 hodnocení)

Agriturismo Corte Del Brenta se nachází ve městě Oriago di Mira, 10 minut jízdy od Mestre, a nabízí Wi-Fi zdarma, restauraci a klimatizované pokoje.

Casa Regina
Casa Regina

8,3 / 10 (15 hodnocení)

Casa Regina se nachází v obci Oriago di Mira, pouhých 15 minut jízdy od centra Benátek, a nabízí ubytování s možností vlastního stravování, zahradu a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

Alloggi Adamo Venice
Alloggi Adamo Venice

7,6 / 10 (244 hodnocení)

Alloggi Adamo Venice se nachází 20 minut jízdy autobusem od Benátek a má zahradu. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve společných prostorách a neplacené soukromé parkoviště.