Ubytování ve městě Obereggen

Město Obereggen se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Obereggen nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Obereggen

Lärchenheim
Lärchenheim

9,5 / 10 (15 hodnocení)

Lärchenheim se nachází v Obereggenu, 18 km od jezera Carezza. Nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

DAS ROYAL in Obereggen
DAS ROYAL in Obereggen

9,4 / 10 (39 hodnocení)

DAS ROYAL se nachází v Obereggenu, 18 km od jezera Carezza, a nabízí ubytování s restaurací, soukromým parkovištěm, fitness centrem a barem.Ubytování je přístupné na lyžích a nabízí prodej skipasů, zahradu a lázeňské a wellness centrum.Hotel nabízí rodinné pokoje.

Hotel Sonnalp
Hotel Sonnalp

9,4 / 10 (28 hodnocení)

Hotel Sonnalp se nachází přímo na sjezdovce Eben a nabízí panoramatický výhled na hory a do údolí. Má také vyhřívaný venkovní bazén, bezplatné lázeňské a wellness centrum a můžete si zde zdarma půjčit jízdní kola.

Sporthotel Obereggen
Sporthotel Obereggen

8,6 / 10 (87 hodnocení)

Sporthotel, který se nachází na lyžařských svazích Obereggenu, zahrnuje řadu wellness zařízení a venkovní bazén s výhledem na Dolomity. K dispozici je soukromé parkoviště.

Rider Hotel Obereggen
Rider Hotel Obereggen

8,2 / 10 (451 hodnocení)

Rider Hotel Obereggen se nachází 1,5 km od sjezdovek Obereggen a nabízí finskou saunu a relaxační sluneční terasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a pokoje v alpském stylu s výhledem na Dolomity.

Good Life Hotel Zirm
Good Life Hotel Zirm

8,1 / 10 (254 hodnocení)

Good Life Hotel Zirm se nachází na úpatí hory Latemar zapsané na seznamu UNESCO. Nabízí krytý bazén, wellness centrum, restauraci a pokoje v alpském stylu s Wi-Fi zdarma.