Ubytování ve městě Novacella

Město Novacella se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Novacella nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Novacella

Apartmenthaus Haringer
Apartmenthaus Haringer

9,6 / 10 (25 hodnocení)

Apartmenthaus Haringer se nachází v Novacelle v regionu Trentino Alto Adige, nedaleko opatství Novacella. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Private Garden Villa in atemberaubender Landschaft
Private Garden Villa in atemberaubender Landschaft

9,6 / 10 (5 hodnocení)

Private Garden Villa in atemberaubender Landschaft se nachází ve městě Novacella a nabízí bar, zahradu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory.Na místě je neplacené soukromé parkoviště.V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice.

Kreuzhof rechts
Kreuzhof rechts

9,5 / 10 (10 hodnocení)

Kreuzhof rechts se nachází v obci Novacella, 1,2 km od opatství Novacella a 5,2 km od vlakového nádraží Bressanone, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Hotel Brückenwirt
Hotel Brückenwirt

8,7 / 10 (111 hodnocení)

Hotel Brückenwirt se nachází v obci Novacella, 200 metrů od opatství Novacella, a nabízí restauraci, bezplatné soukromé parkoviště, bar a zahradu. Ubytování je vzdálené asi 4,6 km od vlakového nádraží Bressanone, 6,2 km od katedrály Bressanone a 6,2 km od lékařského muzea. Nabízí wellness centrum, bezplatné Wi-Fi a rodinné pokoje.

Kreuzhof links
Kreuzhof links

8,7 / 10 (10 hodnocení)

Kreuzhof links se nachází ve městě Novacella, 1,2 km od opatství Novacella a 5,2 km od vlakového nádraží Bressanone, a nabízí zahradu a výhled do zahrady. Nabízí balkon, stolní tenis, neplacené soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.