Ubytování ve městě Nicosia

Město Nicosia se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Nicosia nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Nicosia

Sicilian Mountain Oasis
Sicilian Mountain Oasis

10 / 10 (1 hodnocení)

Sicilian Mountain Oasis se nachází v Nikósii na Sicílii a nabízí balkon a výhled na hory. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 49 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Casa Alessia al 25
Casa Alessia al 25

10 / 10 (1 hodnocení)

Casa Alessia al 25 se nachází v Nikósii. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Casa Vacanza ''La Rocca''
Casa Vacanza ''La Rocca''

9,5 / 10 (8 hodnocení)

Nachází se v Nicosii, Casa Vacanza ''La Rocca'' nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, 42 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village.

Villa Lulu
Villa Lulu

9,2 / 10 (12 hodnocení)

Villa Lulu nabízí ubytování se zahradou, výhledem do zahrady a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je neplacené soukromé parkoviště a nepřetržitě otevřená recepce.

La Madonnina
La Madonnina

9 / 10 (116 hodnocení)

La Madonnina se nachází v Nicosii, 43 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village, a nabízí pokoje s výhledem na hory a bezplatným Wi-Fi. Nabízí rodinné pokoje a terasu.

Nice home in Nicosia with 4 Bedrooms and WiFi
Nice home in Nicosia with 4 Bedrooms and WiFi

Nice home in Nicosia se nachází v Nicosii na Sicílii a nabízí 4 ložnice, Wi-Fi a balkon.Tento klimatizovaný apartmán se nachází 41 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Soleil
Soleil

7,4 / 10 (7 hodnocení)

Soleil nabízí ubytování v Nikósii, 43 km od nákupního centra Sicilia Outlet Village.