Ubytování ve městě Naro

Město Naro se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Naro nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Naro

Dimora Virone Paradiso
Dimora Virone Paradiso

10 / 10 (6 hodnocení)

Dimora Virone Paradiso nabízí ubytování s výhledem na město, zahradou, grilem a terasou, asi 25 km od vlakového nádraží Agrigento. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 26 km od divadla Teatro Luigi Pirandello a nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Gibbesi country farm piccolo cottage
Gibbesi country farm piccolo cottage

9,8 / 10 (10 hodnocení)

Gibbesi country farm piccolo cottage se nachází v Naru a nabízí klimatizované ubytování s terasou. Nabízí výhled na bazén a do zahrady.

Poggio Vento Country House
Poggio Vento Country House

9,6 / 10 (23 hodnocení)

Poggio Vento Country House se nachází v Naru a nabízí zahradu, gril a terasu. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Agriturismo Baglio San Nicola
Agriturismo Baglio San Nicola

9,4 / 10 (211 hodnocení)

Agriturismo Baglio San Nicola se nachází v historické budově v obci Naro na Sicílii, 25 km od Agrigenta. Nabízí venkovní bazén a terasu. V hotelové restauraci se podávají místní jídla a víno. Na místě je soukromé neplacené parkoviště.

Casa Vacanze La Fulgentissima
Casa Vacanze La Fulgentissima

9 / 10 (4 hodnocení)

Casa Vacanze La Fulgentissima se nachází v obci Naro na Sicílii a má balkon. Camastra je vzdálená 6,9 km a Canicattì 11 km.

La Fenice apartment
La Fenice apartment

8,8 / 10 (16 hodnocení)

La Fenice apartment se nachází v obci Naro na Sicílii a nabízí zahradu. Ubytování je vzdálené 29 km od Agrigenta a hosté mohou využívat bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

Casetta al Castello
Casetta al Castello

8,4 / 10 (28 hodnocení)

Casetta al Castello se nachází v obci Naro, 28 km od divadla Teatro Luigi Pirandello a 27 km od vlakového nádraží Agrigento, a nabízí klimatizaci. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi.

Casa Di Caro
Casa Di Caro

7,9 / 10 (11 hodnocení)

Casa Di Caro se nachází v Naru, 27 km od divadla Luigi Pirandello, a nabízí klimatizované ubytování s bezplatným Wi-Fi a přístupem na terasu.

San Caloiru Home
San Caloiru Home

7,5 / 10 (10 hodnocení)

San Caloiru Home se nachází v obci Naro na Sicílii a nabízí terasu. 28 km od Agrigenta.