Ubytování ve městě Monvalle

Město Monvalle se nachází v regionu Lombardie ve státě Itálie. Celkově ve městě Monvalle nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monvalle

Moro Nest
Moro Nest

9,3 / 10 (7 hodnocení)

Moro Nest nabízí ubytování s výhledem do zahrady, terasou a rychlovarnou konvicí, asi 36 km od Monastero di Torba. Vila Panza je vzdálená 23 km. Nabízí venkovní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Villa Mavica
Villa Mavica

8 / 10 (1 hodnocení)

Villa Mavica se nachází v Monvalle a nabízí ubytování s terasou. 46 km od Lugana.

Locazione Turistica Red Sunset
Locazione Turistica Red Sunset

6,8 / 10 (6 hodnocení)

Locazione Turistica Red Sunset se nachází v Monvalle, 21 km od vily Panza a 35 km od Monastero di Torba. Nabízí klimatizaci. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Giulia
Appartamento Giulia

6 / 10 (2 hodnocení)

Appartamento Giulia se nachází v Monvalle a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na jezero. 31 km od Lugana. Na místě je soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi.

Charming La Gelosia Few Min From Lake
Charming La Gelosia Few Min From Lake

6 / 10 (1 hodnocení)

Charming La Gelosia Few Min From Lake se nachází v Monvalle, 20 km od vily Panza, 33 km od kláštera Monastero di Torba a 37 km od nádraží Mendrisio. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Matilde
Appartamento Matilde

5 / 10 (2 hodnocení)

Appartamento Matilde se nachází v Monvalle a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na jezero. 31 km od Lugana. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.

MAISON MARGÙ
MAISON MARGÙ

MAISON MARGÙ se nachází asi 21 km od vily Panza a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště.

Appartamento Laura
Appartamento Laura

Appartamento Laura se nachází v Monvalle a nabízí zahradu, venkovní bazén a výhled na jezero. 31 km od Lugana. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště.