Ubytování ve městě Monclassico

Město Monclassico se nachází v regionu Trentino Alto Adige ve státě Itálie. Celkově ve městě Monclassico nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Monclassico

Baita Bertolini
Baita Bertolini

9,6 / 10 (127 hodnocení)

Baita Bertolini se nachází 15 minut chůze od centra Monclassica a 10 minut jízdy od sjezdovek Folgarida Marilleva. Nabízí možnost ubytování s domácími mazlíčky, bezplatné Wi-Fi a gril.

Alle Meridiane
Alle Meridiane

9,5 / 10 (135 hodnocení)

Alle Meridiane je malebná budova v horském stylu obklopená přírodou, 10 minut jízdy od sjezdovek Val di Sole. Nabízí pokoje v rustikálním stylu s odhalenými kamennými prvky a bezplatným Wi-Fi.

Appartamento a Dimaro in Val di Sole
Appartamento a Dimaro in Val di Sole

9,3 / 10 (30 hodnocení)

Appartamento a Dimaro ve Val di Sole se nachází v Monclassico.28 km od průsmyku Tonale Pass.

Ampia Mansarda a Dimaro in Val di Sole
Ampia Mansarda a Dimaro in Val di Sole

9 / 10 (30 hodnocení)

Ampia Mansarda a Dimaro ve Val di Sole se nachází v Monclassico.28 km od průsmyku Tonale.Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště.

Hotel Belfiore
Hotel Belfiore

8,7 / 10 (58 hodnocení)

Tradiční alpský hotel Belfiore se sluneční terasou a wellness centrem nabízí bezplatnou půjčovnu kol a bezplatnou kyvadlovou dopravu na vlakové nádraží Dimaro a sjezdovky Daolasa.

Hotel Ariston
Hotel Ariston

7,9 / 10 (139 hodnocení)

Hotel Ariston v městečku Monclassico v regionu Trentino nabízí wellness centrum a pokoje s parketami. V zimě i v létě zajišťuje zdarma dopravu ke sjezdovkám.