Ubytování ve městě Mazzeo

Město Mazzeo se nachází v regionu Sicílie ve státě Itálie. Celkově ve městě Mazzeo nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Mazzeo

Nonna Peppa holiday house
Nonna Peppa holiday house

10 / 10 (2 hodnocení)

Nonna Peppa holiday house se nachází v Mazzeu, jen pár kroků od Spiaggia di Letojanni a 1,5 km od pláže Spisone. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a grilem.

Cavalluccio Marino
Cavalluccio Marino

9,6 / 10 (9 hodnocení)

Cavalluccio Marino se nachází v Mazzeu a nabízí ubytování s terasou. K dispozici je bezplatné Wi-Fi.

Casa Orchidea Mazzeo
Casa Orchidea Mazzeo

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Orchidea Mazzeo se nachází v Mazzeu, jen pár kroků od Spiaggia di Letojanni a 1,4 km od pláže Spisone, a nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci.

Primavera apartment
Primavera apartment

9,2 / 10 (17 hodnocení)

Primavera apartment se nachází 300 metrů od Spiaggia di Letojanni a nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi.

soluzione mare
soluzione mare

9,1 / 10 (21 hodnocení)

Soluzione mare se nachází v Mazzeu, 100 metrů od Spiaggia di Letojanni a 1,6 km od pláže Spisone. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi a posezením.

Mare Nostrum luxury suite
Mare Nostrum luxury suite

9 / 10 (24 hodnocení)

Mare Nostrum luxury suite se nachází 200 metrů od Spiaggia di Letojanni a nabízí restauraci, bar a klimatizované pokoje s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Na místě je soukromé parkoviště.

Taormina Villa Oasis Residence
Taormina Villa Oasis Residence

8,9 / 10 (14 hodnocení)

Villa Oasis Residence s výhledem na moře se nachází v pobřežní oblasti Taormina Mare, 5 km od historického centra Taorminy. Nabízí bezplatné Wi-Fi a velké klimatizované pokoje s TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnou.

Hotel Rivage Taormina
Hotel Rivage Taormina

8,7 / 10 (133 hodnocení)

Hotel Rivage Taormina se nachází u pláže v Mazzeu, 2,2 km od pláže Fondaco Parrino, a nabízí restauraci, bar a zahradu. Nabízí rodinné pokoje a terasu. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce, doprava na letiště, pokojová služba a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách.

GiorGiada
GiorGiada

8,7 / 10 (10 hodnocení)

GiorGiada se nachází v Mazzeu, 200 metrů od Spiaggia di Letojanni a 1,7 km od pláže Spisone. Nabízí klimatizované ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Nabízí terasu.