Ubytování ve městě Marinella di Sarzana

Město Marinella di Sarzana se nachází v regionu Ligurie ve státě Itálie. Celkově ve městě Marinella di Sarzana nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Marinella di Sarzana

Cosy Apartment with Terrace view in Sarzana Italy
Cosy Apartment with Terrace view in Sarzana Italy

10 / 10 (1 hodnocení)

Útulný apartmán s výhledem na terasu v Sarzana Itálie se nachází v letovisku Marinella di Sarzana, 700 metrů od pláže Marina di Carrara a 1,4 km od kongresového centra Carrara.Nabízí ubytování s Wi-Fi, klimatizací a zahradou.K dispozici je také soukromý balkon.

Casa Emily
Casa Emily

8,6 / 10 (30 hodnocení)

Casa Emily se nachází v obci Marinella di Sarzana a nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Toto klimatizované ubytování je vzdálené 55 km od Luccy.

Tra Cinque Terre e Versilia
Tra Cinque Terre e Versilia

8 / 10 (5 hodnocení)

Tra Cinque Terre e Versilia se nachází ve městě Marinella di Sarzana, 2,5 km od pláže Marina di Carrara, 4,3 km od kongresového centra Carrara a 26 km od hradu sv. Jiří. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.

Luni Mare Bright Terrace Flat with Parking
Luni Mare Bright Terrace Flat with Parking

7,3 / 10 (7 hodnocení)

Luni Mare Bright Terrace Flat with Parking se nachází v letovisku Marinella di Sarzana v Ligurii a nabízí terasu. 2,2 km od pláže Marina di Carrara. Nabízí Wi-Fi zdarma a soukromé parkoviště.

Casa Bea Marinella
Casa Bea Marinella

7 / 10 (2 hodnocení)

Casa Bea Marinella se nachází v letovisku Marinella di Sarzana, necelý 1 km od pláže Marina di Carrara a 18 minut chůze od kongresového centra Carrara, a nabízí výhled na moře. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště.

Vicino al mare
Vicino al mare

Vicino al mare se nachází ve městě Marinella di Sarzana, 400 metrů od pláže Marina di Carrara a 1,1 km od kongresového centra Carrara. Nabízí výhled na moře. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště.